Spies’ svenske fætter, Ving, vil fra november næste år til marts 2023 udbyde over 3.300 rejser til Jamaica med afgang fra Stockholm med Sunclass Airlines. Pressefoto: Jamaica Tourist Board.

Spies-partner planlægger flyvninger til Jamaica

Fra næste års vinterprogram planlægger den svenske rejsearrangør Ving, der er i familie med Spies, ni direkte flyvninger fra Stockholm til caribiske Jamaica.

Jamaicas turistråd oplyser, at Ving fra Nordic Leisure Travel Group-familien med blandt andet også Spies, fra november næste år vil flyve fra Stockholm til Jamaica.

Der er i øjeblikket planlagt ni flyvninger hver anden uge med Nordic Leisure Travel Groups eget flyselskab, Sunclass Airline. Airbus A330’eren skal flyve på ruten fra november 2022 til marts 2023. Sunclass Airlines’ Airbus A330 har 373 sæder.

Jamaicas turistminister, Edmund Bartlett, siger i en pressemeddelelse:

”Vi er meget glade for Vings beslutning om at genoptage direkte fly til Jamaica fra næste vinter. Vi glæder os over deres tillid til vores destination, og deres charterservice vil øge antallet af skandinaviske besøgende markant.

Siden Jamaica genåbnede vores grænser sidste sommer, har vores destination kunnet byde besøgende velkommen. Vi er velforberedte og robuste og har været omhyggelige i vores forberedelser til at modtage besøgende i post-covid-19-verdenen,” siger turismeminister, Edmund Bartlett.

I dag er det med rutefly
For rejsende, der drømmer om at besøge Jamaica denne vinter, tilbyder Spies i stedet rutefly til Jamaica. Det nuværende program inkluderer 25 resorts og hoteller på tværs af Montego Bay og Negril. Her er en blanding af både strandresorts, all-inclusive, familieresorts med børneklub og hoteller kun for voksne.

Men fra næste vintersæson bliver det altså endnu lettere for danskerne at nyde deres ultimative caribiske ferie med direkte fly fra Stockholm til Montego Bay.

Direktøren for Jamaica Tourist Board, Donovan White, siger i pressemeddelelsen: ”Turismen er på vej op, og efterspørgslen på Jamaica er høj. Vi er meget glade for, at rejsearrangører som Spies tror på Jamaica, og vi ser frem til at byde deres gæster velkommen.”

Fra Claes Pellvik, kommunikationschef i Nordic Travel Leisure Group, lyder det: ”Vi er glade for at komme tilbage til Jamaica igen med direkte flyvninger fra Stockholm til Montego Bay i vintersæsonen 22/23, især da vores tidligere kundefeedback har været fremragende for vores Jamaica-program.”

Relaterede artikler:

Spies dropper egne fly til Thailand

Længste flyvetur for Spies i halvandet år

Brancheprofil ny salgschef i repræsentationsbureau