Star Tour indgår ny kontrakt med Jet Time

jet-time.jpgParterne fortsætter samarbejdet med 190.000 returpladser på flyvninger ud af Danmark, Norge, Finland og Sverige i sommeren 2015. Fra Danmark er der tale om 89.000 returpladser, hvor Jet Time i sommeren 2014 fløj 83.000 returpladser for Star Tour.

Den nye kontrakt, der er den 7. i træk, rummer som i 2014 flyvninger ud af København, Aarhus og Aalborg, og samtidig er Billund tilbage i programmet efter næsten et års fravær.

Star Tours salgsdirektør, Stig Elling: ”Konkurrencen er hårdere end nogensinde. For Star Tour er det vigtigt, at vi kan differentiere os på service og kundetilfredshed, og på det område har Jet Time vist sig at være leveringsdygtig. Ca. 35% af vores sommeroplæg næste sommer bliver med Jet Time”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.