Stor utilfredshed med Sterling

Mere end hver fjerde kunde, der klager til Forbrugerklagenævnet over flyselskaber, har haft en dårlig oplevelse med flyselskabet Sterling, det skriver politiken.dk.

 

 

 

Fejl på billetter, der fører til tab på flere tusinde kroner for forbrugeren, er ikke en sjældenhed hos Sterling, det afslørede DR’s magasin Kontant.

 

 

 

En gruppen af handelsskolestuderende købte billetter for 12.480 kroner på nettet til Paris, men den dato, som de havde bestilt billetterne til, var lige pludselig ændret, da de fik ordrebekræftelsen fra Sterling.

 

 

De ringede straks til flyselskabet for at få rettet fejlen, men Sterling mente, at det var de studerendes egen fejl, og de ville hverken ændre rejsedato eller give pengene tilbage.

 

 

Det endte med, at gruppen af studerende måtte lukke den bankkonto, de havde overført pengene til billetterne fra, så Sterling ikke kunne nå at modtage pengene.

 

 

Sterling mener ikke, at de studerende kan bevise, at de har bestilt billetten til en anden dato. Ifølge Sterling overholder de loven til punkt og prikke.

 

 

»Flyrejser er et produkt, som ikke fungerer på samme måde, som hvis man køber et par jeans. Man kan faktisk ikke gå ned og levere dem tilbage, hvis man ikke vil have dem alligevel«, sagde kommunikationsdirektør i Sterling Rulle Westergaard.

 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.