Der var sidste år over 350 tilmeldte rejsebureauagenter til PATA Danmarks to store workshops i Aarhus og København. Allerede nu er der flere tilmeldte udstillere til årets workshops end der deltog sidste år. Arkivfoto: Preben Pathuel.

Store danske rejseworkshops får mange udstillere

Til oktober har PATA Danmark sine årlige langrute-workshops i Aarhus og København for rejsebranchen. Der er allerede nu over 70 tilmeldte udstillere – der var 60 leverandører sidste år.

De to danske PATA (Pacific Asia Travel Association) workshops holdes igen i år i Aarhus, 30. oktober, og dagen efter i København. Sponsorerne er blandt andet Billetkontoret, Billund Lufthavn og Ferie for Alle i Messecenter Herning. Det er lukkede workshops, kun for tilmeldte rejsebureauagenter – indbydelserne udsendes på et senere tidspunkt.

På de to Worldwide Workshops i Aarhus og København er der naturligvis ikke tid til at indgå millionaftaler – men her møder rejsebureauagenterne masser af repræsentanter for ydelser til rejsebranchen; og er der for eksempel et konkret problem, kan de aftale tid til en drøftelse af deres udfordring – lige som de kan høre nyt fra leverandørerne.

De to workshops sidste år havde samlet deltagelse af næsten 350 rejsebureauagenter i Aarhus og København samt over 60 leverandører. Og det er åbenbart attraktivt at deltage – for i en status for STANDBY.dk oplyser PATA Danmark her før sommerferien, at der allerede nu er over 70 tilmeldte leverandører.

Nogle udstillere deltager ikke igen i år, men blandt de nye leverandører i forhold til sidste år er for eksempel en stor spansk delegation anført af Den spanske Stats Turistbureau. Blandt de andre nyheder er Club Med, Discover Qatar, Elephant Hills (Thailand), Europæiske ERV Rejseforsikring, Happy Tours (Kroatien), Malaysia Tourism Board, Norwegian, Polish Tourism Organisation, Qatar Airways, Rustic Travel (Borneo), Sabah Tourism Board, TAP Air Portugal, Tourism Ireland, Villa Hotels (Maldiverne) og Synergy Travel (Rumænien).

Den foreløbige udstillerliste kan ses på PATA.dk

Atter fokus på Min PATA Hjertesag
Sidste år støttede PATA Danmark projektet 4Ocean, hvis formål er at reducere plastisk affald i verdenshavene.

Igen i år vil PATA Danmark støtte et værdigt formål under overskriften Min Hjertesag med op til 20.000 kroner. Men hvilket skal det være? Det beder PATA nu sine danske medlemmer komme med gode idéer til. Medlemmerne kan maile forslag til Sekretariatet på pata@pata.dk – herefter vil bestyrelsen udvælge tre kandidater der så kommer til afstemning på PATA DK’s Facebookside. Der er deadline for at indsende forslag den 1. august.

For at komme i betragtning skal det anbefalede projekt være bæredygtigt og vise ansvarlighed for udvikling af turisme, beskyttelse af natur og miljø, kulturbevarelse, oplysning og undervisning. Det skal være et projekt i PATA-regionen, som omfatter Nordamerika, Asien, Pacific og Europa.

Relaterede artikler:

Stort rykind til rejsebranchens største workshops

PATA satte fokus på rejsebranchens fremtid

PATA holdt oktober-fest for rejsebranchen