Store udfordringer for Primo Tours

primo tours maldiverneCHARTER 2015: Satsningen på Maldiverne går lidt trægere end ventet, og det er en udfordring at få investeringen Århus Charter til at fungere, men udsigt til det bedste regnskab i det unge firmas historie.

Det er sagt om Maldiverne, at hvis man skal på ferie på disse paradisøer, skal man enten være meget forelsket, eller have en ordentlig stak bøger med.

Det var også en udfordring, da nichebureauet Primo Tours prisværdigt besluttede sig til fra januar i år at starte charterflyvning til Maldiverne. Nu kniber det lidt, men direktør og medejer Bjarke Hansen har optimismen i behold, beretter han til Jyllands Posten.

”Salget går lidt langsommere, end vi havde håbet. Vi troede faktisk, at rejserne ville blive revet bort, men det er ikke sket. På de seneste er der dog kommet bedre gang i salget,” siger han til avisen.

Bureauet overtog i fjor Århus Charter, som faktisk havde et underskud på syv mio. kr. før skat i sidste regnskabsår, men også 30.000 kunder, heraf rigtig mange stamkunder.

Det meste af programmet i år flyves af DAT, og de to parter vil i fællesskab gøre mere for, at selve flyvningen ikke bare bliver noget, der skal overstås. Den lange flyvning til Maldiverne sker med JetTime, som styrer efter samme formål.