Comfort Hotel Vesterbro er med sine 400 værelser det hidtil største hotel i Danmark hos norske Nordic Choice Hotels. Arkivfoto.

Storhotel klar med ny direktør

Det 400 værelser store Comfort Hotel Vesterbro i København har fra i dag ny dansk direktør, Thomas Skov.

Thomas Skov kommer til det store hotel på Vesterbrogade tæt på Hovedbanegården med en lang erfaring fra danske hoteller – senest har han været ”opvarmningsdirektør” for Scandic-hotellet Scandic Kødbyen, der officielt åbner næste måned i København. Comfort er et af varemærkerne i norske Nordic Choice Hotels, der blandt andet også omfatter Clarion.

Thomas Skov er fra i dag, mandag, ny direktør for Comfort Hotel Vesterbro. Foto: Nordic Choice Hotels.

Københavnske Thomas Skov har tidligere været hoteldirektør for Clarion Collection Hotel Mayfair, også i det indre København, samt de københavnske forstadshoteller Scandic Glostrup og Scandic Hvidovre.

Den hidtidige direktør for Comfort Hotel Vesterbro, Jesper Olesen, stopper for fra 1. september at overtage direktørstolen i Nordic Choice’s hotel ved Københavns Lufthavn – Clarion Hotel Copenhagen Airport, det tidligere Hilton Copenhagen Airport.

I alt har Thomas Skov 20 års erfaring fra hotelbranchen og med ordene “Vesterbro og jeg er det perfekte match,” overtager han rollen som hoteldirektør for Comfort Hotel Vesterbro med officiel startdato i dag, mandag.

Her skal han ifølge den norske hotelkæde tage Comfort Hotel Vesterbro-hotellet og dets team til næste niveau.

”Comfort Hotel Vesterbro byder næsten på Københavns bedste beliggenhed. Ud over beliggenheden har hotellet en række andre kvaliteter. Der er blandt andet et super team af medarbejdere som jeg ser frem til at lære at kende. Vi skal blive det foretrukne sted at hænge ud for både turister og københavnere, alle ugens dage. Mit team og jeg vil sætte Comfort Hotel Vesterbro på landkortet,” siger Thomas Skov.

Københavns eget Meatpacking District
Vesterbro betegnes af Nordic Choice Hotels som Københavns eget Meatpacking District. Området er gået fra at bestå af nedslidte, gamle bygninger til at blive et af hovedstadens absolut hotteste områder, hedder det.

”Vi er utroligt glade for at få Thomas tilbage i folden hos Nordic Choice Hotels med al hans erfaring, og vi stod klar med åbne arme, da vi hørte, at han var interesseret,” siger Anna Spjuth, senior vicepræsident hos Comfort Hotel-varemærket og tilføjer:
”Københavns hotelscene står over for store udfordringer de kommende år, hvor udbuddet bliver øget voldsomt. Vi satser på at på at blive det foretrukne valg for byens gæster, som vil bo i et kvarter, der syder af liv.”

Relaterede artikler:

Lufthavnshotel skifter direktør

Hotelkæde har aircondition i alle nye hoteller

8.500 nye hotelværelser på vej til København