Stort Aarhus-hotel skifter direktør

Comwell Aarhus, Flemming Poulsen

Flemming Poulsen.

HOTELLER: Efter seks år i udlandet er tidligere salgsdirektør for Aarhus største hotel tilbage – nu som ny direktør for et af byens nyeste, store hoteller.

47-årige Flemming Poulsen er efter seks år i udlandet i først Norge som direktør for Radisson Blu Hotel ved Trondheim Airport og siden som direktør for Radisson Blu Sky Hotel i den estiske hovedstad, Tallinn, netop blevet direktør for Comwells nye hotel i det centrale Aarhus, oplyser han til standby.dk

Hos Comwell i Aarhus, kædens første eget hotel i en dansk storby, afløser Flemming Poulsen på direktørposten Julie Marie Baggesen, der af private årsager har opsagt sin stilling, men som stadig arbejder for Comwell. Hun var direktør fra hotellets åbning i 2014.

Flemming Poulsen var fra 2005-2009 salgsdirektør for Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus og i 2009 til 2010 hotellets Operations Manager.

Herefter var han mellem 2010 og 2013 direktør for Radisson Blu Hotel ved den norske lufthavn, Trondheim, inden han herefter blev direktør for Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn, den estiske hovedstad.

Inden Flemming Poulsen kom til Radisson, var han hos Lufthansa, BCD Travel og SAS.

Flemming Poulsen er nu direktør for Comwell Aarhus, der har 240 værelser og 21 konference- og mødelokaler med plads til op til 500 personer.

Comwells koncernchef, Peter Schelde, oplyste i foråret, at den danske hotel- og konferencekæde kom ud af sidste år med omsætning på over 800 mio. kr. – en stigning på 9 pct. i forhold til 2014.

Samlet steg Comwells omsætning sidste år med ca. 68 mio. kr. til 808 mio. kr., og koncernens resultat før skat landede på 13 mio. kr.

Comwell Hotels ejer og driver 16 hotel-, spa- og konferencecentre i Danmark og to i Sverige. Desuden samarbejder koncernen med BC Hospitality Group om Comwell Conference Center Copenhagen i Bella Center.