Tia Daniels har fra næste måned nyoprettet stilling som salgschef for Konventum og Højstrupgård ved Helsingør. PR-foto.

Stort konferencehotel klar med ny salgschef

Konventum ved Helsingør, et af Danmarks største konferencecentre og hoteller udenfor København, har oprettet ny stilling som salgs- og marketingschef.

49-årige Tia Daniels tiltræder fra månedsskiftet en nyoprettet stilling som salgs- og marketingschef hos Konventum (LO-skolen) og naboejendommen Højstrupgård.

Klik for stort format. Med 259 værelser er Konventum, i midten, fjerdestørste hotel i Danmark udenfor København. Konventum og dets naboejendom, Højstrupgård, til venstre har 57 mødelokaler. Fremsendt PR-foto fra Konventum.

Tia Daniels har knap 25 års erfaring fra hotel- og mødebranchen i Danmark og USA. I Danmark har hun blandt andet haft ansvar for salget af hotel- og konferencesteder hos Scandic Hotels ligesom hun har været international salgschef for kongresser og events hos BC (Bella Center) Hospitality Goup.

Hun kommer til Konventum og Højstrupgård fra stilling som salgschef for konferencer og events i FrederiksborgCentret i Hillerød.

Den nyoprettede stilling som salgs- og marketingchef hos Konventum kommer efter Birgit Nørgaard i november sidste år blev administrerende direktør for Konventum og Højstrupgård. Hun havde siden 2001 været direktør for Scandic Eremitage-hotellet i Kgs. Lyngby.

Den nye stilling er en del af strategi om at øge kendskabet til og salget af møder, konferencer, events og selskaber. Konventum har siden 1969 været ejet af den erhvervsdrivende fond, Fonden LO-skolen, der i 2018 også overtog driften af Højstrupgård.

Med sine 259 værelser er Konventum det fjerdestørste hotel i Danmark udenfor København. Det overgås kun af Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, CabInn Aarhus og Wakeup Aarhus.

Konventum og Højstrupgård er med sine 57 mødelokaler Nordsjællands største konferencecenter, det største lokale har plads til 250 personer.

Position på mødemarkedet skal styrkes
Administrerende direktør for Konventum og Højstrupgård, Birgit Nørgaard, siger i pressemeddelelse:

”Jeg er glad for, at vi med Tia Daniels nu kan starte med at styrke vores salg og markedsføring af Konventum og Højstrupgård. Hun vil med sin erfaring fra ind- og udland på møde- og konferencemarkedet uden tvivl kunne være med til at løfte opgaven om at skabe øget kendskab og salg både nationalt og internationalt.

Med hendes store kendskab til og netværk i branchen, er jeg overbevist om, at Tia har netop de kompetencer, vi har brug for i processen om at udvikle vores to produkter yderligere og sikre, at de får en styrket position på det danske og internationale mødemarked,” siger Birgit Nørgaard.

Relaterede artikler:

Dansk konferencecenter skifter ejer

Investerer milliarder i nye danske hoteller

Scorer 250 millioner kroner på salg af landsholdshotel