Stortab til Mols-Linien

Mols-Linien er styrtdykket 35 procent til kurs 105, det skriver epn.dk. Dermed kan selskabets aktionærer vinke farvel til hundredvis af millioner kroner i markedsværdi.

 

 

Ved starten af torsdagens handel var Mols-Liniens markedsværdi opgjort til lidt over 2,3 milliarder kroner, men kort før børsens lukning er værdien efter kursdykket faldet med mindst 800 mio. kr.

 

Det kraftige aktiefald kommer blandt andet efter at Danske Markets har vurderet, at aktien er overvurderet på fondsbørsen.

 

I Berlingske torsdag siger aktieanalytiker i Danske Markets Johannes Møller, at der over det seneste år ikke har været en troværdig kursdannelse på aktien. Danske Markets har sat kursmålet til 75. 

 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.