Svar på tiltale som ugens top

Inge Corell.

Inge Corell.

VOR EGEN VERDEN: Da fhv. stewardesse Inge Corell svarede igen på beskyldningen om, at hun aner noget om kravene til det nuværende stewardesse-job, blev det ugens mest læste. – Fulgt af dusørjægernes færden i Københavns Lufthavn.

Først rykkede kabineforeningen i SAS store annoncer ind efter en TV-udsendelse med Inge Corell, som i øvrigt mente hun helt uden nogen bagtanke bare var kaldt ind til at fortælle om de gode gamle dage om bord. Det blev sidste uges tophistorie her på standby.dk.

Mandag i sidste uge gav Inge Corell så svar på tiltale, blandt andet om problemet med at smile og yde god service, som hun mener de ældre er bedre til end de yngre. Det blev så igen ugens tophistorie.

På andenpladsen kom den om de såkaldte dusørjægere, som påstås bogstaveligt talt at jagte kunderne for at tilbyde dem hjælp ved erstatning for flyforsinkelser. Det må de ikke i lufthavnene, og hvis det opdages, bliver de vist bort.

Endelig kom på tredjepladsen vores historie, via et citat fra Norge, om at SAS ikke afviser muligt lavtlønnet kabinepersonale. Et svar med mange muligheder.

Top 10 listen så således ud: 1. Inge Corell fortryder ikke, 2. Dusørjægere må ikke., 3. SAS afviser ikke lavtlønnet. 4. Hellere langruter end blomster, 5. Guldgraverfirmaer beriger sig på forbrugernes bekostning (igen om dusørjægere), 6. Så er det godt med de billige tricks(klumme), 7. Showkongen død (Walmann), 8. Ret og vrang i bøf og fisk (klumme), 9. København årets krydstogthavn og 10. Air France udskyder lavprisselskab.