Tæt på en halv mio. i marts

oslo lufthavn gardermoen fly sas norwegian finnairVOR EGEN VERDEN: Når SAS, Norwegian og Ryanair leverer begivenhederne er det kun et spørgsmål om at følge med. Derfor kunne vi i marts notere 499.297 sidevisninger på standby.dk.

Marts var en dramatisk måned i dansk luftfart, og det fortsatte ind i påsken i april med bl.a. Norwegians pilotstrejke og Ryanairs serier af pressemøder samtidig med starten i Københavns Lufthavn.

Det var alt sammen med til at få aktiviteten blandt læserne på standby.dk til at gå til tops. I alt nåede vi 499.297 sidevisninger, eller meget tæt på den gamle rekord på lige godt og vel en halv million.

Mest læste var Henrik Baumgartens anmeldelse af en flyvning med Ryanair til Dublin. Fulgt af en intern mail til de kabineansatte i SAS og en kommentar ”Cimber fidusen på vrangen”.

Top 10 så således ud: 1. Servietten var gratis, 2. Her er SAS-mailen til de kabineansatte, 3. Cimber fidusen på vrangen, 4. Krokodilletårer over Norwegian, 5. Norwegian søger forgæves fly, 6. Han er vild med Ryanair, 7. Ryanair igen i København, 8. Cockpitdørens bagside, 9. Politiet fik Ryanair på vingerne og 10. Norwegian strejken kan eksplodere.