Tenerife er også til aktiv ferie, lyder det i ny kampagne fra øens turistråd. Her er lidt af den spanske ferieø set lidt fra oven fra en paraglider. PR-foto: Turismo de Tenerife.

Tenerife vil øge fokus på aktiv ferie

Den største kanariske ø vil ændre image fra at være en badedestination til mere spotlight på aktiv ferier. Til det formål har Tenerifes turistråd et trade-kit til rejsebureauerne.

Med omkring 100.000 danske ankomster om året er den arealmæssigt største af Kanariske Øer et populært rejsemål året rundt.

Og mens også mange danskere primært forbinder Tenerife med et charterferie-rejsemål, vil øens turistråd, Turismo de Tenerife, nu øge opmærksomheden for at gøre opmærksom på, at øen er meget mere end en badedestination.

Med sit milde klima og varierede natur er Tenerife også velegnet til aktiv ferie. Det vil øens turistråd nu gøre danskerne opmærksomme på.

”Uanset om man vil slappe af på stranden eller træne op til et maraton, er Tenerife en oplagt feriedestination. Samtidig skaber øens varierede landskab med forskellige mikroklimaer mulighed for mange forskellige oplevelser på samme ferie,” lyder det fra Turismo de Tenerife, der fortsætter:

”Man kan for eksempel tage på vandretur nærmest over skyerne, mountainbike igennem frodig skov og surfe i Atlanterhavets bølger – på samme dag.”

Danske Pia Louw, direktør for rejsebrancheindustrien hos Turismo de Tenerife, siger:

”Tenerife har i mange år været associeret med sol og afslapning, men øen rummer også aktive muligheder, som vi i de senere år har set en stigende interesse for – for eksempel cykling, vandring, klatring, surfing, kajaksejlads, dykning, fiskeri eller golf. Det kan man alt sammen dyrke her året rundt.”

Marketing skal øge danskernes kendskab
For at gøre danske rejsende opmærksomme på de mange muligheder, har turistrådet netop iværksat en række markedsføringsaktiviteter i samarbejde med det danske PR- og repræsentationsbureau Related.

Samtidig har Turismo de Tenerife udviklet et dansk tradekit, der skal gøre danske rejsearrangører klogere på de mange sportsgrene og aktive oplevelser, Tenerife rummer.

I kittet, der ligger på Relateds hjemmeside, kan rejsearrangører blandt andet finde praktisk information, inspiration til aktiviteter, billeder, videoer og andet materiale som frit kan benyttes i deres kommunikation.

Relaterede artikler:

Stort fald i danske ankomster til Spanien

Kanariske Øer stadig danskernes vinterfavorit

Dansk repræsentationsbureau ansætter turistchef