Thomas Cook Airlines lander Club La Santa

thomas cook airlines Airbus A321CHARTERFLY: Club La Santa har for det kommende vinterprogram skiftet SAS ud på flyvninger mellem København og Lanzarote. Nordens største charterflyselskab producerer primært for familiemedlemmet Spies, men har også flyvninger for andre charterrejsebureauer.

Fra vinterprogrammets start sidst i oktober overtager Thomas Cook Airlines flyvningerne til den kanariske ø Lanzarote for Club La Santa på afgange ud af Københavns Lufthavn. SAS har hidtil fløjet for Club La Santa fra København, mens Jet Time fortsat står for flyvningerne fra Billund til Lanzarote.

”Vi får også fornøjelsen af at flyve med gæster fra Solresor. Selskabet har sat sig på 80 ugentlige pladser fra Arlanda til Fuerteventura. I forvejen har vi aftaler med danske SOS International og Vintersol (Tenerife) om mindre allotments til De kanariske Øer fra Oslo, Arlanda og København,” siger Thomas Cook Airlines’ salgsdirektør, John Alexandersen.

Også til næste sommer kommer der nye eksterne gæster i Thomas Cook Airlines’ fly. Selskabet har nemlig skrevet kontrakt med svenske Airtours om 90 ugentlige pladser fra Arlanda til Kos, mens rejsebureauet Langley har sat sig på 80 pladser om ugen fra Göteborg til Chania på Kreta. Endelig har Bravo Tours købt 60 ugentlige pladser fra København til Dalaman i Tyrkiet.

Blandt Thomas Cook Airlines’ eksterne kunder er også bl.a. Star Tour og Apollo.