Thomas Cook køber taxfree pakkelager

De 65 ansatte bliver ansat af det danske flyselskab, der i dag har ca. 1.050 medarbejdere i de skandinaviske lande samt i Spanien.

 

Lageret i Lund blev etableret for ti år siden, og her pakkes hvert år omkring 1,5 millioner poser med taxfree varer til levering til fly i lufthavne i Norden.

 

”Salget af varer ombord er et af vores fokusområder og en stadigt voksende del af vores forretning. Overtagelsen af lageret har strategisk betydning i udviklingen af vores koncept, hvor vi i forvejen har det største salg i verden pr. flypassager”, siger adm. direktør i Thomas Cook Airlines, Torben Østergaard.

 

Lageret bliver organisatorisk lagt under inflight-direktør Nicole Bellaiches afdeling, der ligger i hovedkontoret i Dragør. Nicole Bellacihe har bl.a. ansvaret for den taxfree omsætning på over 550 millioner kroner.

 

”Med overtagelsen af lageret får vi kontrol over hele fødekæden fra pakning af de toldfrie poser til udlevering i flyene”, siger hun.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.