Hotel Bramslevgaard ved Hobro får nye ejere. (Foto: Bramslevgaard | PR)

Tidligere Comwell-receptionister bliver hotelchefer

Hotel Bramslevgaard har fået nye ejere. Hotellet skal fra årsskiftet drives af et ungt chefpar, der har en fortid som receptionister i Comwell-kæden.

Den gamle herregård Bramslevgaard ligger naturskønt i Bramslev Bakker ved Hobro. Herregården har en historie, der strækker sig 300 år tilbage, men i dag fungerer de hvidkalkede bygninger som hotel. Hotellet blev sat til salg i februar i år, og ved årsskiftet får det nye ejere.

Hotellet er nemlig blevet købt af et nystiftet anpartsselskab ved navn Kartz Hotel Invest ApS. Det er ejet af svineavler Frank Kartz Johansen og fire af hans børn. Heriblandt datteren Thera Kartz Johansen, der sammen med sin kæreste Michael Dissing i fremtiden skal være hotelchefer.

Branchen er hverken ny for Thera Kartz Johansen eller Michael Dissing. De er begge uddannet på Comwell Kellers Park, der ligger i Børkop ved Vejle. Her har Thera Kartz Johansen siden april haft titlen som receptionschef. Det skriver NORDJYSKE.

Ser mange muligheder
Det er to unge hotelchefer, der i fremtiden vil styre Hotel Bramslevgaard. Thera Kartz Johansen er 25 og Michael Dissing er 27. De mener dog, at deres unge alder kun er en fordel, når de ved årsskiftet overtager hotellet fra de tidligere ejere Jørgen og Lene Bidstrup.

”Vi har nemlig som ungt par den gejst og gnist, der skal til for at få det her til at lykkes. Det er i forvejen et rigtig veldrevet hotel, hvor vi ser mange muligheder for at sætte vores eget præg,” fortæller Thera Kartz Johansen.

Et opslag i CVR-registeret afslører, at Thera Kartz Johansen i fremtiden vil eje 35 procent af det nystiftede selskab, der ejer Hotel Bramslevgaard. Hendes to brødre og ene søster vil eje 10 procent hver, mens deres far ligeledes ejer 35 procent.

Kåret som landets bedste
Thera Kartz Johansen har tidligere været receptionist på både First Hotel Aalborg, Munkebjerg Hotel og i Comwell-kæden. Michael Dissing har også været receptionist hos Comwell. Siden 2020 har han dog været partner i og arbejdet for DigitalGuest, der er en digital løsning til hoteller.

I 2019 vandt netop Thera Kartz Johansen receptionistkategorien ved DM i Skills, der er et årligt tilbagevendende danmarksmesterskab, hvor studerende på erhvervsuddannelserne kæmper om at blive landets bedste inden for deres fag. Hun ser store muligheder i Hotel Bramslevgaard.

Thera Kartz Johansen fortæller, at det unge par blandt andet overvejer at bygge til, så hotellet får flere værelser, i der i dag blot er 28 værelser. Derudover er der også et uudnyttet potentiale i hovedbygningens kælderetage. Den benyttes i dag som lager, men i fremtiden kan den ende med at blive konferencerum, lyder det.

 

Relaterede artikler:

Vi skal kæmpe for fremtiden

Hotelkæde opgiver krav om HORESTA-medlemskab

Fire nye medlemmer hos Small Danish Hotels