Til koncert med SAS og Live Nation

Nyt samarbejde mellem SAS og den globale koncertarrangør Live Nation gør det muligt for EuroBonus-medlemmer at købe koncertbilletter – inden de frigives i almindeligt salg.

De såkaldte forkøbsbilletter, der frigives til salg inden de øvrige billetter, giver medlemmerne af SAS’ Eurobonus adgang til koncerter og andre arrangementer – til tider afhængigt af deres medlemsniveau hos Eurobonus.

SAS’ nordiske samarbejde med Live Nation betyder, at EuroBonus-medlemmer nu kan købe koncertbilletter før andre. SAS’ loyalitetsprogram har over fem millioner medlemmer.

”Vores Eurobonus-medlemmer får mulighed for at købe og bestille udvalgte oplevelser. Sammen med Live Nation kan vi give adgang til oplevelser, der giver EB-medlemmerne en merværdi,” siger Michael Hansen, salgschef hos SAS i Danmark.

Samlet drejer det sig i første omgang om cirka 30 arrangementer gennem året i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I de fleste tilfælde vil det være muligt for alle EB’s medlemsniveauer at købe forkøbsbilletter, men visse arrangementer vil muligvis kun blive tilbudt de højeste medlemsniveauer, oplyser SAS.

Flyver med SAS til koncerter
”Vi ser tydelig tendens til, at mennesker rejser oftere og længere end tidligere for at tage til vores koncerter og arrangementer, hvilket gør denne alliance med SAS logisk og spændende. Vi ser dette som starten på et langt samarbejde med SAS og EuroBonus-medlemmer, og vi ser frem til at udvikle disse tilbud endnu mere,” siger Thérése Liljedahl, direktør for Live Nation Sweden og chef for nordiske partnerskaber.

Sammen med Live Nation vil SAS arrangere fælles kampagner, hvor et antal koncertbilletter til arrangementer i Norden vil blive tilbudt medlemmerne.

25.000 årlige koncerter
Ifølge egne oplysninger er Live Nation verdens førende producent og formidler af live entertainment oplevelser. På verdensplan bliver det til over 25.000 årlige koncerter og mere end 68 millioner solgte billetter.

Live Nation Denmark producerer alt fra mindre klubshows til arena- og store udendørskoncerter. I Danmark arrangerer Live Nation blandt andet Copenhell Festivalen på Refshaleøen i København og Heartland Festivalen ved Egeskov Slot på Fyn.

Relaterede artikler:

SAS EuroBonus i samarbejde med Gaest.com

Energisk hoteldirektør runder 50

Nye info-runder om lovændringer i rejsebranchen