Til USA for under en ’tusse’

Skuli Mogensen.

Skuli Mogensen.

Da WOW air sidste år udbød flybilletter til USA for under tusind kroner, blev de revet væk. Nu dumper selskabet igen priserne, så man på udvalgte afgange komme til Boston eller Washington for 999 kroner.

Og denne gang er de lave priser angiveligt kommet for at blive. De billige billetter til Boston og Washington via Reykjavik er tilgængelige på visse datoer mellem den 1. oktober og 15. december 2015 og 10. januar til 10. marts 2016.

”Moderne rejsende foretrækker at bruge færre penge på flybilletter og flere på at opleve deres destination. Vi har forpligtet os til at tilbyde billige billetter og det er de 999 kroner et bevis på,” siger WOW airs direktør og stifter, Skuli Mogensen.

Flyafgangene fra København til Reykjavik sker med Airbus A320, mens WOW airs helt nye Airbus A321 sørger for at bringe passagerne fra Reykjavik til Boston eller Washington. Det er blandt andet investeringen i A321 fly, som holder billetpriserne nede.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.