Et kig udover bassinet på nyåbnede Nimb Roof med Tivoli i baggrunden. Foto: Tivoli.

Tivoli klar med meget eksklusiv klub

Nimb Club er Tivolis nye tiltag, der kun skal have 100 medlemmer. De får adgang til Nimb Wellness, der er klar til august, og det netop åbnede Nimb Roof med Danmarks første rooftop-pool på et hotel.

”Det har kostet mange millioner kroner,” sagde Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, til STANDBY.dk uden at ville uddybe antallet af millioner, da han torsdag indviede det nye koncept, Nimb Roof, 1.300 kvadratmeter på toppen af Tivolis fornemme Nimb Hotel og Tivoli Hjørnet.

Nimb Roof har plads til 150 gæster, der blandt andet kan bruge baren, loungeområdet og nyde udsigten. 13 af gæsterne kan være i den 60 kvadratmeter store pool på tagterrassen; poolen, den eneste såkaldte rooftop-pool på et dansk hotel, er fra 20 centimeter til 1,2 meter dyb; den har indbygget modstrøm, så gæsterne kan svømme langt – selvom bassinet er kort. Poolen er bygget i Tyskland og på to lastvogne kørt til Tivoli.

Nimb Roof er ikke kun for hotellets gæster. Tre gange om ugen i juni, juli og august er der events med spisning og musik under temaet Summer in the City.

Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, nummer tre fra venstre, indviede torsdag sammen med Harlekin, Columbine og Pjerrot nyskabelsen Nimb Roof med blandt andet det første rooftop-pool på et dansk hotel. Klik på billedet for at se det i stort format. Foto: Tivoli.

Stigende efterspørgsel på unikke hotelophold
Selve Nimb Hotel, der er medlem af fornemme Small Luxury Hotels, har 38 værelser og suiter – og nu en ekstra attraktion med Nimb Roof.

”Nimb Roof er noget ekstra, som vil gøre os mere attraktive i konkurrencen. Der er stigende efterspørgsel på unikke hotelophold i den eksklusive del af markedet – samtidig er Nimb Roof med til at positionere København i en kvalitetsbevidst og attraktiv målgruppe,” sagde Lars Liebst.

Nimb Club for de få
Som noget nyt er Tivoli snart klar med sit nye tiltag, Nimb Club, der kun skal have 100 medlemmer. ”Det er en privat klub, hvor vi (Tivoli, red) afgør, hvem medlemmerne skal være,” sagde Lars Liebst.

Det koster 2.500 kroner om måneden – 25.000 kroner for et helt år ved forudbetaling – at være medlem af Nimb Club. Medskabet giver blandt andet guldkort til Tivoli, adgang til Nimb Roof & Nimb Wellness og mulighed for at træne i Haven ved særlige lejligheder.

I august åbner fitness- og wellness-området Nimb Wellness, kun for hotellets gæster og Nimb Club-medlemmerne. Nimb Wellness får hamam (tyrkisk dambad), massagerum, de nyeste Technogym-maskiner og et specielt opvarmet rum til cardio-træning.

Hoteldirektør har sagt farvel
I øvrigt har general manager for Nimb Hotel siden 2016, Iben Marburg Juul, opsagt til job. Hun er stadig ansat af Tivoli, men er ikke mere general manager for luksushotellet.

”Iben har gjort et kæmpe arbejde i sine to år på Nimb, jeg kan kun rose hende,” sagde Lars Liebst torsdag til STANDBY.dk og tilføjede, at Tivoli ikke er i markedet efter en ny general manager.
Driften af Nimb Hotel ligger nu hos hotel manager Maria Oldenbjerg, der ved årsskiftet kom fra hotelkæden Radisson til Nimb.

Relaterede artikler:

Berømt avis hylder københavnske hoteller

VIP Lounge på toppen af Tivoli

Kæde af luksushoteller får nye medlemmer