Villa Orsula i kroatiske Dubrovnik er et af de nyeste medlemmer af Small Luxury Hotels of the World, SLH. Foto: SLH.

Kæde af luksushoteller får nye medlemmer

Sammenslutningen Small Luxury Hotels of the World har netop fået fem nye medlemshoteller i og udenfor Europa. Kæden har i forvejen to hoteller i Danmark.

Den kroatiske havneby Dubrovnik har nu to medlemmer hos Small Luxury Hotels of the World, der er kommet endnu et i Spanien samt et i Kina og et på Bali. I alt består sammenslutningen af mere end 500 hoteller verden over – i Danmark er de to eneste medlemmer Kokkedal Slot nord for København og Tivolis Nimb Hotel.

I Dubrovnik, hvis gamle bydel er på UNESCO’s verdensarvsliste, har SLH i denne måned landet to nye medlemmer:

Villa Orsula Dubrovnik ligger i en Art Deco-villa med 13 værelser fra 1930’erne med udsigt over den gamle bydel samt adgang via den store have til villaens eget badeområde – ligesom Villa Orsulas søsterejendom, Hotel Excelsior, også er kommet med ombord hos SLH. Hotellet, der har 158 værelser og genåbnede sidste år, har gennem tiden haft alt fra kongelige til Hollywood-stjerner blandt sine gæster, oplyser SLH. Den oprindelige bygning med Hotel Excelsior er fra 1913 – siden er der kommet en udbygning. Hotellet har egen strand samt spa med et indendørs svømmebassin.

I den sydspanske provins ligger Healthouse Las Dunas med sine 55 værelser/suiter i byen Estepona og ganske tæt på den fashionable marina i Puerto Banus. Las Dunas, der kun accepterer voksne gæster, har fokus på spa og wellness – eller blot at slappe af ved Middelhavet.

Også nye SLH-medlemmer i Kina og på Bali
Seminyak Beach Resort & Spa på Bali byder på 105 værelser – og er netop blevet genåbnet i denne måned. Stedet ligger ud mod Seminyak-stranden og fra alle dets villaer er der havudsigt. Resortet har blandt andet et spa – og to af villaerne har deres eget lille private svømmebassin.

SLH har også fået endnu et medlem i Kina, denne gang Hui Yue Boutique Hotel med 23 værelser og suiter udenfor byen Xuzhou i det østlige Kina. Fra resortet, der lægger vægt på bæredygtighed, er der udsigt mod blandt andet bjerge, søer og skove

Relaterede artikler:
Sådan ser kunderne til luksusrejser ud

Hamborg klar med nyt luksushotel

Københavns nye luksushotel snart helt klar

x

Læs Også

Kanariske Øer stadig danskernes vinterfavorit

Sidste år havde De kanariske Øer over 346.000 danske ankomster. Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote var de tre største modtagere. Spies tilbyder over 400 hoteller på øgruppen.

Stor dansk stigning til caribisk feriemål

Der var 68 procent flere danske ankomster til Den Dominikanske Republik fra januar til august i år sammenlignet med sidste år. Rejsemålet havde forleden workshop for rejsebranchen i København.

Turistbureau glad for ny flyrute

Transavia France åbner sin første rute fra Frankrig til København. Det glæder Atout Frances nordiske chef, der endnu ikke kan melde om øget interesse for Frankrig som rejseland efter det nylige præsidentbesøg i Danmark.

Florida har udsigt til ny turistrekord

I årets første halvår havde Florida 65,5 millioner turister. Statens guvernør forventer rekord på 125 millioner i år. Flere nye flyruter på vej fra Nordeuropa til Florida.

Dansk GSA-bureau får nye kunder

Maldivernes senest indviede resort og den italienske hotel- og resortkæde Bvlgari Hotels nyåbnede resort i Dubai skal have vist flaget i Skandinavien af GSA-bureauet United Spirit Nordic.

Helsinki viser vejen for kinesisk turisme

Kinesiske turister i Helsinki får fremover endnu bedre muligheder for at indfri specifikke behov og ønsker for besøget i den finske hovedstad.