VIP Lounge på toppen af Tivoli

Balanchine Loungen på toppen af Tivolis Koncertsal var torsdag rammen om Travelmedia Nordic VIP Lounge med deltagelse af topchefer i den danske rejsebranche. Se her billeder fra sammenkomsten.

I cirka samme højde som ballongyngerne og toppen af den gamle rutsjebane i Tivoli ligger Balanchine Loungen på toppen af Tivolis Koncertsal. Denne noget ukendte lounge med en fantastisk udsigt over Plænen i Tivoli kan lejes til forskellige arrangementer – der er plads til 150 personer når også terrassen tages i brug, indenfor kan sidde 60 personer i mødelokalerne.

Anne-Louise Eppler, til venstre, og Line Christensen til højre, var tidligere kolleger hos Austrian Airlines. I dag er de hos henholdsvis British Airways og i Tivolis salgs- og marketingsafdeling. I midten er det mexicanske Pilar Widung, der er chef i Norden for Marriott Hotels’ internationale salg.

Tivoli havde torsdag tilbudt sig som vært for VIP Lounge, der typisk holdes cirka en gang i kvartalet og arrangeres af Travelmedia Nordic, der står bag STANDBY.dk, CHECK-IN.dk og engelsksprogede STANDBYNORDIC.com

Lounge-arrangementet havde også denne gang tilslutning fra omkring 50 topchefer i den danske rejsebranche, fra biludlejningsselskaber, flyselskaber, rejsebureauer, hoteller, foreninger og mange andre. VIP Loungen har ingen dagsordenen, gæsterne kan blot hygge og mingle med kolleger fra rejsebranchen.

Næste VIP Lounge bliver i lidt større rammer – det sker nemlig i forbindelse med den årlige Danish Travel Awards, der igen i år holdes i Cirkusbygningen; i år onsdag den 3. oktober.

Håber på 5 millioner Tivoli-gæster
Tivolis vært ved VIP Loungen var chef for Tivolis B2B-salg, Lars Adler Petersen. Han fortalte blandt andet om mulighederne for at leje mødelokaler i Tivoli – samt at Tivoli i år forventer fem millioner besøgende, sidste år var der 4,6 millioner i Danmarks største turistattraktion. Tivoli har i år 175 års jubilæum.

Fra luftfartens verden ses fra venstre den netop afgåede chef for Kenya Airways i Norden, Per Carøe, landechef i Danmark for det polske Star Alliance-medlem, Maciej Graczyk, samt Marc Sam, nordisk chef for Air Canada, der også flyver i Star Alliance.

Tivolis Balanchine Lounge er i øvrigt opkaldt efter den berømte russisk-amerikanske balletdanser og koreograf George Balanchine, der blev født som Georgi Melitonovitj dze Balanchivadze.

Alle fotos: Henrik Baumgarten – klik på billederne for at se dem i stort format.

Relaterede artikler:

Stort rykind til VIP Lounge

Velbesøgt lounge-arrangement hos Guldsmeden-hotel

Tivoli klar til jubilæumsparade

 

 

Hotelbranchen var også til VIP-arrangementet, fra venstre medejer og direktør for Guldsmeden Hotels, Sandra Plesner Weinert, hoteldirektør Lars Pallisgaard fra Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, og Eda Durnal, direktør i hotelgruppen CabInn.

 

 

 

 

De er ikke i familie – trods det samme efternavn, til venstre salgsdirektør for Danmarks største biludlejningsselskab, Europcar, Alex Adler, og chef for Tivolis B2B-salg, Lars Adler Petersen.