Tivoli fortsætter på fredage i august sine havefester indtil Fredagsrock kan genoptages til september. En af kunsterne i Tivoli i august er Medina. Pressefoto: Tivoli.

Tivoli spiller igen Fredagsrock fra september

Går alt vel er der igen Fredagsrock i Tivoli fra september. De mindre koncerter i august har topnavne som Anne Linnet, Medina og Outlandish. Der kræves coronapas til koncerterne.

Coronapas er ikke længere et krav at for at komme ind i udendørsforlystelsesparker, herunder Tivoli. Men ifølge myndighedernes gældende retningslinjer, skal alle der deltager i udendørskoncerter dog stadig vise coronapas for at komme ind på selve koncertområdet.

Tivoli har siden maj haft sine mindre havefester med coronakoncerter. Men indtil Fredagsrock i Danmarks største turistattraktion kan få comeback fra 3. september, er der fortsat musik på fredage gennem august i Tivoli.

Tivolis nye satsning, Havefest, har op til tre koncerter hver fredag i august – 6-27. august – med mulighed for hele 5.000 ståede gæster til alle koncerter og med navne som Medina, Outlandish og When Saints Goes Go Machine. Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Endnu ikke klar med Fredagsrock-navne
Planlægning af programmerne omkring Fredagsrock er stadig i gang, og vil blive afsløret senere. Men mens der ventes på Fredagsrock, fortsætter det nye musikkoncept, Havefest. Havefest er en minifestival med fredagsbarstemning, hvor man kan nyde musik fra tre scener aftenen igennem. Til Havefest i Tivoli kan der nu være 5.000 stående publikummer.

Siden 1. august har det ikke været et krav at vise coronapas for at komme ind i Tivoli, men alle der deltager i udendørskoncerter skal dog stadig vise coronapas for at komme ind på koncertområdet.

Kulturdirektør i Tivoli, Frederik Wiedemann, siger i pressemeddelelsen: “Det er dejligt, at vi her i august kan spille koncerter for op til 5.000 gæster i Tivoli, og i september kan vi spille fuld Fredagsrock, som vi gjorde før coronakrisen.”

Tivoli, Danmarks største turistattraktion, havde i 2019 et besøgstal på 4,5 millioner – sidste år under coronakrisen med færre åbningsdage var der 1,6 millioner gæster. Tivolis sommersæson varer i år til 26. september.

Relaterede artikler:

Tivoli dropper Fredagsrock til fordel for Havefest

”Turismedanmark er netop nu noget opdelt”

Vores redning blev spredning af forretningsområder