Tivolis Nimb Hotel får ny partner

0

tivoli nimb hotelHOTELLER: Næste uge afslører Tivoli ”ekstravagant nyhed om ny, solid samarbejdspartner,” for Nimb Hotel. Kilder gætter på tæt samarbejde med international hotelkæde.

På pressemødet torsdag i næste uge vil Nimb Hotel i Tivoli præsentere nye tiltag. Bl.a. løftes sløret for ny, solid samarbejdspartner, der skal forbinde luksus på tværs af de danske regioner,” hedder det i indbydelsen.

Kilder gættede overfor standby.dk i går på, at det kan betyde nyt samarbejde med international hotelkæde.

Nimb Hotel blev sidste år kåret til verdens bedste hotel af Small Luxury Hotels, blandt 520 hoteller i 82 lande.

I denne måned tager Tivoli første spadestik til Tivoli Hjørnet, et projekt til et trecifret millionbeløb.

Med den kommende udvidelse af Nimb Hotel på 2.000 m2 åbnes mulighed for at tilbyde gæsterne rammer, der ikke før er set i Danmark, siger Tivoli.

På pressemødet næste uge deltager direktør i Wonderful Copenhagen og bestyrelsesmedlem i VisitDenmark, Mikkel Aarø-Hansen, i hans første fremtræden siden han for over et halvt år siden blev ny WoCo-direktør, Nimbs seneste hoteldirektør, Stephen Meehan, Nimbs nye samarbejdspartner, samt Tivolis adm. direktør, Lars Liebst.

Nimb, der skal have flere værelser, er på hotelområdet Københavns svar på Restaurant Noma, siger Tivoli.

Tivolis direktør, Lars Liebst, har tidligere til standby.dk sagt, at Nimb Hotel har gennemsnitlig belægning på 98 pct. og at ca. 85 pct. af gæsterne er fra udlandet.

Nimb-bygningen genåbnede i 2008 efter gennemgribende renovering. Tivoli vil udvide Nimb Hotel fra de nuværende 17 til 40 værelser.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz