Tjekkede ind for at stjæle

Da den lettiske kvinde landede på Rygge Lufthavn ved Moss gik hun målbevidst i gang med sit egentlige forehavende og stjal værdifuld kosmetik i taxfree-butikken, og det hjalp kun lidt, at hun blev anholdt og måtte tilbringe en nat i arresten, samt at hun fik et bødeforlæg på 2.000 norske kroner, da hun blev taget på fersk gerning.

Dagen efter gik hun i gang med plan B: På forhånd havde hun og en 21 årig medhjælper nemlig bestilt billetter ud af landet fra Oslos lufthavn Gardermoen, men hovedformålet var åbenbart at benytte boardingkortene som adgangsbilletter til eventyret.

Fra butikshylderne plukkede veninderne eksklusiv parfume og tobaksvarer for 13.193 norske kroner, men episoden gik ikke upåagtet hen. Nu har kvinden fået en dom på 45 dages fængsel, mens den yngre medhjælper må belave sig på en måned bag tremmerne for sin medvirken.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.