Rejselystne kan fra juli 2019 tage med verdens mest luksuriøse tog, Pride of Africa, på en ny 15-dages rute tværs gennem Det sydlige Afrika. Foto: Rovos Rail

Togrejse deluxe på tværs af Det sydlige Afrika

Fra juli 2019 åbner verdens mest luksuriøse tog en ny rute, der fører passagererne på tværs af Det sydlige Afrika.

Rovos Rail, der ejer verdens mest luksuriøse tog, Pride of Africa, åbner i juli 2019 en ny rute, som fører passagererne tværs gennem Det sydlige Afrika fra Tanzania til Angola.

Jomfrurejsen for den 15 dage lange togtur fra Dar es-Salaam til Lobito finder sted den 16. til 30. juli, mens rejsen retur foregår fra den 2. til 16. august. Undervejs passerer toget Tanzania, Zambia, Den Demokratiske Republik Congo og Angola.

Om bord kan de op til 72 gæster nyde luksuriøse forhold. Rejsen er all-inclusive og det betyder blandt andet morgenmad, frokost og middag i togets spisevogn, drikkevarer og 24 timers roomservice. Desuden har alle suiter eget bad, toilet og dagligstue, ligesom toget har en observationsvogn med store vinduespartier og balkon.

Safari under vejs
Undervejs får passagererne mulighed for at strække ben og trække frisk luft, da turen også inkluderer en to-dage safari i South Luangwa National Park i Zambia og byvandringer.

”Vores nye rute giver ekstraordinære muligheder for at opleve Det sydlige Afrika på en anderledes måde. Projektet har været mere end to år undervejs, og nu glæder vi os til at byde de første passagerer velkommen”, siger Heike Gerntholtz, marketingchef hos Rovos Rail.

Prisen for en billet til den nye rute mellem Dar es-Salaam og Lobito starter ved 77.880 kroner pr person.

Mere om Rovos Rails rejser her.

Relaterede artikler:

Rekord for ’verdens smukkeste togrejse’

Individuelle luksusrejser hitter

Gambia er på vej tilbage

 

x

Læs Også

Amadeus er på sporet

Ny bookingløsning fra reservationssystemet Amadeus skal gøre det nemmere rejse med tog indenfor Europa. I første omgang er det et samarbejde med de schweiziske jernbaner.

DSB opgraderer IC3-togene

Frem til 2020 forskønner DSB sine 96 IC3-tog med blandt andet bedre sæder og nye gulvtæpper. DSB’s fjern- og regionaltog havde sidste år næsten 76 millioner passagerer.

Milliardinvestering i Københavns Metro

Der er lyse udsigter for Metroen i København, men der er ikke plads til flere passagerer, så der skal investeres milliarder.

Færre tog på Sjælland

Der kører færre tog på Sjælland fra i dag, mandag, og det kan især mærkes i den regionale togtrafik.

Nyt togforlig giver ikke timedrift

Folketinget vil bruge milliarder på nye eltog. Men de kommende eltog kører ikke hurtigt nok til at opfylde det politiske forlig i Togfonden om timedrift mellem Danmarks fire største byer.

EU-millioner til unge på Interrail

EU-Kommissionen har afsat op imod 100 millioner kroner så mellem 20.000 og 30.000 unge europæere på 18 år får mulighed for gratis at komme omkring i Europa.