Rejselystne kan fra juli 2019 tage med verdens mest luksuriøse tog, Pride of Africa, på en ny 15-dages rute tværs gennem Det sydlige Afrika. Foto: Rovos Rail

Togrejse deluxe på tværs af Det sydlige Afrika

Fra juli 2019 åbner verdens mest luksuriøse tog en ny rute, der fører passagererne på tværs af Det sydlige Afrika.

Rovos Rail, der ejer verdens mest luksuriøse tog, Pride of Africa, åbner i juli 2019 en ny rute, som fører passagererne tværs gennem Det sydlige Afrika fra Tanzania til Angola.

Jomfrurejsen for den 15 dage lange togtur fra Dar es-Salaam til Lobito finder sted den 16. til 30. juli, mens rejsen retur foregår fra den 2. til 16. august. Undervejs passerer toget Tanzania, Zambia, Den Demokratiske Republik Congo og Angola.

Om bord kan de op til 72 gæster nyde luksuriøse forhold. Rejsen er all-inclusive og det betyder blandt andet morgenmad, frokost og middag i togets spisevogn, drikkevarer og 24 timers roomservice. Desuden har alle suiter eget bad, toilet og dagligstue, ligesom toget har en observationsvogn med store vinduespartier og balkon.

Safari under vejs
Undervejs får passagererne mulighed for at strække ben og trække frisk luft, da turen også inkluderer en to-dage safari i South Luangwa National Park i Zambia og byvandringer.

”Vores nye rute giver ekstraordinære muligheder for at opleve Det sydlige Afrika på en anderledes måde. Projektet har været mere end to år undervejs, og nu glæder vi os til at byde de første passagerer velkommen”, siger Heike Gerntholtz, marketingchef hos Rovos Rail.

Prisen for en billet til den nye rute mellem Dar es-Salaam og Lobito starter ved 77.880 kroner pr person.

Mere om Rovos Rails rejser her.

Relaterede artikler:

Rekord for ’verdens smukkeste togrejse’

Individuelle luksusrejser hitter

Gambia er på vej tilbage

 

x

Læs Også

Nyt togforlig giver ikke timedrift

Folketinget vil bruge milliarder på nye eltog. Men de kommende eltog kører ikke hurtigt nok til at opfylde det politiske forlig i Togfonden om timedrift mellem Danmarks fire største byer.

Færre tog på Sjælland

Der kører færre tog på Sjælland fra i dag, mandag, og det kan især mærkes i den regionale togtrafik.

Trecifret millionoverskud for DSB

DSB havde i 2017 et resultat før skat på 274 millioner kroner og udbetaler udbytte på 106 millioner.

Fortsat stabilt resultat for SJ

Den fortsat positive rejseudvikling betyder, at SJ – Sveriges modstykke til DSB – i 2017 kunne notere en ny rekord.

Skånetrafiken overtager ansvaret for Malmö – København

Aftalen om, at Skånetrafiken overtager det operative ansvar for trafikken med Öresundståg til København og den nye endestation Østerport i december 2021, er godkendt i en aftale mellem den danske regering, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre.

Stor efterspørgsel efter toget hjem til jul

Der er stadig plads på togene de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på strækninger mellem København og Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange næsten udsolgt.