Topmøde mellem aktionærer og SAS-ledelsen

Fritz H. Schur.

Fritz H. Schur.

GENSYN: Det er 15 år siden, der sidst var møde på hotellet i København mellem formanden og koncernchefen i SAS og aktionærerne. Nu sker det igen.

Synd at sige, at de danske SAS-aktionærer er forvænte med at møde topledelsen i flyselskabet, som det var tilfælde mindst èn gang om året rundt i de tre skandinaviske hovedstæder i sin tid. De seneste år har de danske aktionærer enten skullet tage til Stockholm eller overvære generalforsamlingen i en videotransmission.

Ret så overraskende ændres det i år. Ikke selve generalforsamlingen, men en beretning og debat om ”rigets almindelige tilstand”. Onsdag 9. april på Radisson Blu Scandinavia, som også var mødestedet før årtusindskiftet, har SAS inviteret til aktionærmøde, hvor bestyrelsesformand Fritz H. Schur og koncernchef Rickard Gustafson vil informere om selskabet, strategien og udviklingen. Bagefter er det muligt at stille spørgsmål.

Ved tidligere lejligheder var der ofte 300 aktionærer, som mødte op, og der kom ret så mange spørgsmål ikke mindst fra personale, som var aktionærer. Der var også tradition for nogle enkelte ret så ophidsede indlæg, som måtte dæmpes af dirigenten.

Seneste tilmelding er 2. april.