Lars Pallisgaard bliver hoteldirektør på det nye Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade. Foto: Arp-Hansen Hotel Group

Tre nyudnævnelser hos Arp-Hansen

Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, ansætter i løbet af sommeren nye direktører på tre af hotellerne i den danske hovedstad.

Arp-Hansen Hotel Group har haft gang i ansættelseskontrakterne den seneste tid.

Den store hotelkæde melder torsdag, at nye direktører vil indtræde i tre af hotellerne hen over de kommende par måneder.

Det helt nye hotel Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade forventes at stå færdig i slutningen af 2018. Hotellets direktør bliver Lars Pallisgaard, der i øjeblikket er direktør på Wakeup Copenhagen, Borgergade. Han tiltræder den 1. juli.

Lars Pallisgaard har været hos Arp-Hansen siden 2001 – først som salgschef i salgsafdelingen og senere som hoteldirektør på Grand Hotel. Han har desuden været med til at starte det første Wakeup Copenhagen ved Tivoli Hotellet i 2009. Lars Pallisgaard var også med til at åbne hotellet på Borgergade i 2014 – også som hoteldirektør.

Hotellet på Bernstorffsgade bliver det fjerde Wakeup-hotel hos Arp-Hansen.

Erfarne Arp-Hansen-folk på direktørposter
Christel Damm overtager stillingen som hoteldirektør på Wakeup Copenhagen, Borgergade, hvor hun har første arbejdsdag den 13. august. Hun har været i branchen siden 2001 og har haft job som receptionist, receptionschef og booking- og konferencekoordinator.

I 2008 blev Christel Damm ansat på The Square, og her har hun været både bookingkoordinator og assisterende receptionschef. Siden 2012 har hun været ansat på Tivoli Hotellet som Rooms Division Manager.

Den tredje udnævnelse fra Arp-Hansen er Julie Bjørneboe, der tiltræder som hoteldirektør på Hotel Imperial den 16. juli.

33-årige Julie Bjørneboe er også vant til at færdes i hotelkæden. Hun er udlært receptionist fra Hotel Imperial i 2007, og har i årene herefter primært fungeret som booking-medarbejder flere steder i Arp-Hansen Hotel Group – på Copenhagen Island siden 2011.

 

Relaterede artikler:

På nye poster hos Arp-Hansen

50 år for hoteldirektør på Wakeup Copenhagen

Direktørrokade hos Arp-Hansen

Forfremmelse hos Arp-Hansen

Arp-Hansen åbner luksus hostel