Trelleborg satte igen besøgsrekord

Gæster er strømmet til Trelleborg. 87.172 har besøgt Harald Blåtands berømte vikingeborg i 2017. Det er besøgsrekord.

Regn og gråvejr skræmte ikke gæsterne bort. Tvært imod besøgte flere Harald Blåtands borg. I 2016 havde borgen 81.759 besøgende. En målrettet formidlings- og markedsføringsindsats er blandt årsagerne til fremgangen.

Krig og kulinarisk oprustning
Trelleborgs Vikingefestival tiltrak mere end 1.150 vikinger og mere end 10.000 besøgende. Publikum kunne bl.a. opleve fortælleteatrets forestillinger om de nordiske guder og kunne prøve kræfter med vikingernes våben og håndværk i vikingelandsbyen Slagløse på Trelleborg. Endelig kunne besøgende opleve Det store Slag om Trelleborg, hvor vikingerne tørnede sammen og gik løs på hinanden med våben. Lydsiden med kommentator på Det store Slag blev til i samarbejde med Borreby Teater.

”Museet vil give publikum den bedste oplevelse med fokus på den gode historie om Trelleborgs dramatiske fortid. Vi vil hele tiden optimere oplevelsen, så publikum begejstres og går klogere herfra”, siger museumschef Anne-Christine Larsen.

I nærmere fremtid opruster Trelleborg den kulinariske oplevelse for gæsterne. Café Trelleborgs nye forpagter Due&Due har givet caféen et tiltrængt makeover, og i det nye år vil Due&Due igen servere lækkerier fremstillet af gode råvarer.

”Samarbejdet mellem Slagelse Kommunes skoler og Trelleborg skaber forsat gode undervisningstilbud, der går hånd i hånd med læreplaner, faglige mål og målgrupper”, siger Anne-Christine Larsen.

Relaterede artikler:

Vikinger åbner Trelleborg

Trelleborg sætter besøgsrekord

Efterårsferie på Trelleborg

x

Læs Også

Europas største ferieparkkæde til Danmark

Efter 18 måneders international make-over er fem danske ferieparker i det tidligere Dayz Resorts nu åbnet som en del af ferieparkgiganten, Landal GreenParks.

DanCenter øger med 700 feriehuse

Med købet af Admiral Strand Feriehuse øger DanCenter porteføljen af feriehuse i Danmark til samlet 8.200.

Salget af BroBizz til Storebælt firedoblet

Det er blevet 15% billigere at køre over Storebæltsbroen, hvis man har en BroBizz. Det betød en voldsom stigning i antallet af bestilte BroBizz i december.

Fritidsmesse i Bella Center

Der bliver oplevelser for fritids entusiaster på årets første camping og outdoor messe ’Fri 2018’ den 19.-21. januar i Bella Center.

Høje skatter og afgifter hæmmer turismen

Udenlandske turister er generelt tilfredse med, hvad Danmark kan tilbyde, men de synes, at de skal betale for meget. Det viser en statusanalyse, som netop er offentliggjort af Det nationale Turismeforum.

Stor interesse fra internationale gæster

Helsingør har for alvor fået et trækplaster, der kan trække endnu flere gæster til byen. Også fra udlandet.