TUI Danmark genåbner sidst i november for direkte flyvninger fra Danmark til Thailand. Pressefoto: TUI.

TUI fremrykker genstart af Thailand

TUI havde først forventet at genstarte egne flyvninger til Thailand i januar. Men med den øgede thailandske genåbning for færdigvaccinerede danskere, fremrykkes genstarten til 28. november.

Fra sidst i november til starten af marts næste år gennemfører TUI efter planen flere ugentlige flyvninger fra primært Københavns Lufthavn, men fra januar også fra Billund Lufthavn, til de populære thailandske feriedestinationer Phuket, Krabi og Khao Lak.

TUI Danmark havde ellers først forventet at kunne begynde at sende sine Boeing B787 Dreamliners fra Danmark til de thailandske feriemål i starten af det nye år.

Men fordi de thailandske myndigheder nu åbner for blandt andet færdigvaccinerede danskere, er TUI klar med første direkte afgang fra Københavns Lufthavn til Phuket den 28. november. Det oplyser Danmarks tredjestørste charterrejsearrangør i en pressemeddelelse.

Isolationskravet fjernes helt for færdigvaccinerede danske rejsende, så de kan bevæge sig frit rundt i Thailand på lige fod med de lokale, oplyser TUI.

Der er mange indrejsekrav til Thailand, læs denne artikel.

Betydningsfulde brikker i TUI’s vinterprogram
I pressemeddelelsen siger Mikkel Hansen, kommunikationschef for TUI Danmark: ”Vores gæster ynder specielt at holde ferie i områder som Krabi, Phuket og Khao Lak år efter år. Det vækker derfor også stor glæde, at Thailand nu igen åbner op for danskerne.

Thailand er et populært rejsemål for vores kunder og vigtig for vores forretning. Deres destinationer er betydningsfulde brikker i vores vinterprogram og derfor er vi glade for, at det allerede nu bliver muligt at sende vores gæster dertil,” siger Mikkel Hansen.

TUI har de seneste måneder været involveret i drøftelser med de thailandske myndigheder omkring, hvordan turisme fra Danmark til Thailand kan genåbnes på en tryg og sikker måde for gæster, lokale og samarbejdspartnere. Danmark er ét af flere lande, Thailand vil åbne for.

Også direkte charterfly fra Billund til Thailand
Fra januar og februar får TUI også direkte afgange ud af Billund Lufthavn med en af sine egne Boeing B787 Dreamliners til Phuket og Krabi.

Dreamlineren fra TUI, der i januar og februar næste år skal flyve direkte fra Billund til de thailandske feriedestinationer, er største flytype hos TUI med plads til 348 passagerer.

Thai Airways genåbner også fra København til Phuket
I det kommende vinterprogram genoptager også Thai Airways ruterne fra København og Stockholm til Phuket.

Flyvninger mellem Københavns Lufthavn og Phuket, Thailands største ø, vender tilbage i det kommende vintertrafikprogram. Det thailandske flyselskab vil genåbne ruten 5. november, og der vil være afgang hver fredag. Sidste flyvning er programsat til 25. marts 2022, oplyste Thai Airways for nylig.

Relaterede artikler:

Thailand udvider genåbning for færdigvaccinerede

Thai genoptager flere skandinaviske ruter

TUI’s kommunikationschef får international rolle

Beskidt hotelpool gav nedslag i rejsens pris