Turen går til Den Dominikanske Republik

Den 16. januar udvider Politikens Forlag ’Turen går til’ rejsebogsserien med en ny destination.

Den Dominikanske Republik er Caribiens populæreste feriemål og får besøg af dobbelt så mange turister som for eksempel Cuba. Landets lange pragtfulde strande og luksuriøse hoteller fremhæves af internationale rejsemagasiner for at være blandt verdens bedste.

Rejseguiden dækker Santo Domingo, Punta Cana og sydøst, Nordkysten og Samaná, det centrale højland og den sydvestlige del af Den Dominikanske Republik – og giver i vanlig TGT stil et indblik i dagligdagen i landet og forklarer politiske, religiøse og kulturelle problemstillinger.

En række artikler går bag om Den Dominikanske Republiks historie, kunst og kultur, natur og geografi mad og drikke. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort.

 

Relaterede artikler:

Gratis ’Turen går til’ hos boghandleren

TUREN GÅR TIL Sri Lanka

Kør‐selv‐ferieturen går til ….

x

Læs Også

Mindre vækst for turismen i Berlin

Berlin Tourism kom ud af 2017 med et positivt resultat på trods af terror i julen op til årets start og på trods af lukningen af airberlin.

Milliardudvidelse i Disneyland Paris

Bestyrelsesformand for Walt Disney Company, Robert A. Iger, har sammen med præsident Emmanuel Macron fra Palais de l'Elysée i Paris, offentliggjort planerne for udvidelse til to milliarder euro.

Flere danskere på ferie i udenlandske sommerhuse

Strande og storbyer trækker mest i feriedanskerne, men siden 2015 er danskernes interesse for sommerhuse i udlandet næsten fordoblet, viser ny undersøgelse.

Rejsebranchen påvirket af skoleskyderi

Flere amerikanske flyselskaber, hotelkæder og biludlejningsselskaber afbryder samarbejdet med USA’s våbenlobby.

Spies med nye rejsemål fra Jylland

Tilbyder sommerdestination fra Midtjyllands Lufthavn og opgraderer til Thailand fra Aalborg og Billund.

Sidste udkald for påskerejser

Det er blevet svært at finde charterrejser i påskeferien. Til gengæld er gode muligheder med rutefly, men her er priserne sat i vejret.