Turen går til Den Dominikanske Republik

Den 16. januar udvider Politikens Forlag ’Turen går til’ rejsebogsserien med en ny destination.

Den Dominikanske Republik er Caribiens populæreste feriemål og får besøg af dobbelt så mange turister som for eksempel Cuba. Landets lange pragtfulde strande og luksuriøse hoteller fremhæves af internationale rejsemagasiner for at være blandt verdens bedste.

Rejseguiden dækker Santo Domingo, Punta Cana og sydøst, Nordkysten og Samaná, det centrale højland og den sydvestlige del af Den Dominikanske Republik – og giver i vanlig TGT stil et indblik i dagligdagen i landet og forklarer politiske, religiøse og kulturelle problemstillinger.

En række artikler går bag om Den Dominikanske Republiks historie, kunst og kultur, natur og geografi mad og drikke. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort.

 

Relaterede artikler:

Gratis ’Turen går til’ hos boghandleren

TUREN GÅR TIL Sri Lanka

Kør‐selv‐ferieturen går til ….

x

Læs Også

Ny turistskat vil koste arbejdspladser

Det vil koste New Zealand cirka 450 millioner kroner i tabte årlige turistindtægter, hvis landet indfører en turistskat, advarer IATA. Skatten skal dog ikke gælde alle udenlandske turister.

Emirat fastholder fokus på turistvækst

Emiratet Ras Al Khaimah tæt på Dubai har øget sin opmærksomhed mod turister fra Europa – det har fået antallet af europæiske ankomster i år til at stige 28 procent i forhold til sidste år.

Mauritius forventer stor skandinavisk vækst

Mens der i disse år er cirka 30.000 nordiske ankomster til Mauritius, håber østaten i Det indiske Ocean på en markant stigning.

Nu kokser det helt i Venedig

”Fritag Venedig og forsvar os fra daglig voldtægt af krydstogtskibe og turister;” lød det fra 4.000 demonstranter, som i weekenden gik protestmarch i kanalbyen.

Udenrigsministeriet fordobler antal rejsevejledninger

Borgerservice i det danske udenrigsministerium har hidtil haft cirka 40 rejsevejledninger, nu er der netop kommet 37 nye – navnlig for lande i Europa samt blandt andre USA og Australien. Borgerservice skifter snart chef.

Spies siger velbekomme til All Inclusive

Hver tredje af Spies’ gæster bor på hoteller med all inclusive – gode drikkepenge fremmer ”ekspeditionen,” lyder det fra charterbureauet, der også anbefaler at spise på lokale restauranter udenfor feriehotellet.