Turen går til Den Dominikanske Republik

Den 16. januar udvider Politikens Forlag ’Turen går til’ rejsebogsserien med en ny destination.

Den Dominikanske Republik er Caribiens populæreste feriemål og får besøg af dobbelt så mange turister som for eksempel Cuba. Landets lange pragtfulde strande og luksuriøse hoteller fremhæves af internationale rejsemagasiner for at være blandt verdens bedste.

Rejseguiden dækker Santo Domingo, Punta Cana og sydøst, Nordkysten og Samaná, det centrale højland og den sydvestlige del af Den Dominikanske Republik – og giver i vanlig TGT stil et indblik i dagligdagen i landet og forklarer politiske, religiøse og kulturelle problemstillinger.

En række artikler går bag om Den Dominikanske Republiks historie, kunst og kultur, natur og geografi mad og drikke. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort.

 

Relaterede artikler:

Gratis ’Turen går til’ hos boghandleren

TUREN GÅR TIL Sri Lanka

Kør‐selv‐ferieturen går til ….

x

Læs Også

Sydeuropa og Mellemøsten hittede i 2017

Sydeuropæiske badestrande og Mellemøstens hovedstæder tiltrak danskerne i 2017. Det viser Momondos analyse over de mest søgte destinationer.

Minneapolis klar som vært for Super Bowl

Den 4. februar danner den største by i den amerikanske delstat Minnesota rammen om USA’s største sportsbegivenhed - og byen har meget at byde på.

Billigere flyrejser i 2018

Rejsemulighederne i 2018 er meget større end tidligere år, så priserne er ikke noget at være kede af, lyder det fra Ole Stouby, direktør for Travelmarket.dk.

Milliondusør for at redde Great Barrier Reef

Forskere, der kan redde Australiens Great Barrier Reef, kan se frem til 10 millioner kroner i dusør, lover australsk minister.

2017 var rekordår for international turisme

Antallet af internationale turister steg med syv procent i 2017 og nåede op på 1.322 millioner, viser den seneste måling fra FNs World Tourism Barometer.

Cykelferier hitter

Europæiske og britiske rejsende har i stor stil fået øjnene op for cykelferier, og det er især kvinder, der har lyst til at træde i pedalerne, som har fået antallet til at stige.