Turister tigger på gaden i Indien

indian-currency-thousand-rupee-note-14137119Turister fra bl.a. Frankrig, Australien og Tyskland er kommet i økonomisk knibe i Indien, efter landets regering valgte at gøre 500- og 1000-rupee-sedlerne værdiløse.

Herefter kunne turisterne ikke længere bruge de medbragte kontanter, og nogle af dem har været på gaden for at tigge penge, så de kunne komme til New Delhi og deres hjemlandes ambassader for at søge hjælp, skriver Hindustan Times ifølge ekstrabladet.dk.

En halv snes turister prøvede at skaffe penge ved at optræde med musik, sang og dans foran et tempel i byen Pushkar. Flere af turisterne holdt skilte op, hvorpå der stod ‘I kan hjælpe os’ og ‘Penge-problem’.

Pengesedlerne var blevet værdiløse af den indiske regering samme aften, som gruppen ankom til Pushkar den 8. november. Det skete som led i en pengeombytning, men uden at der var nye pengesedler at bytte de gamle ud med. Samtidig er hæveautomaterne helt tomme, efter indere i lange køer har hentet de få nye penge, der er til rådighed.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.