Tyskerne skal lære om dansk hundelov

hundDirektøren for Campingrådet, Poul Fejer Christiansen, har sammen med Feriehusudlejernes Brancheforening bedt Folketinget afsætte penge til en kampagne, der oplyser tyskerne om loven.

Ifølge Flensborg Avis siger Poul Fejer Christiansen: ”Reaktionerne på hundeloven har ofte bygget på misforståelser om hundeforbud, og der har været ført kampagner mod den danske lovgivning og fremme af sagen gennem boykot af ferie i Danmark. Dansk turisme og mange arbejdspladser i turismen er dermed uforvarende blevet ramt af lovgivning vedtaget af det danske folketing.

I sidste uge var han sammen med en repræsentant for Feriehusudlejernes Brancheforening på Christiansborg hvor de på et møde med udvalget for fødevarer, landbrug og fiskeri uddybede deres plan, skriver epn.dk.

”Campingrådet og Feriehusudlejernes Brancheforening ønsker, at der i forlængelse af vedtagelsen af en ny hundelov gennemføres en markant oplysningskampagne, som kan øge forståelsen og synet på Danmark i relation til hunde”, siger Poul Fejer Christiansen.

Ifølge direktøren havde udvalget god forståelse for forslaget, hvilket bekræfter Bjarne Laustsen, der sidder i udvalget.