Udsalg af ’gamle’ Dreamliners

Boeing_787_first_flightBoeing sælger ud af nogle af de første Dreamliners, der blev produceret. Ifølge Bloomberg har 10 af de ’gamle’ fly fundet nyt hjem i Etiopien.

Boeing 787 Dreamliner har siden starten givet problemer for flyfabrikanten, som nu er blevet tvunget til at sælge ud af de først producerede fly. Flyene har lidt af en række børnesygdomme – blandt andet for høj vægt.

I fem år har de pågældende fly stået uden for Boeings fabrik i Seattle. Deres værdi skønnes i dag til omkring halvdelen af den oprindelige pris, skriver travelreport.se.

10 af de ’gamle’ nye fly ventes at blive solgt til Ethiopian Airlines. To fly er allerede købt af Air Austral, et flyselskab hjemmehørende på den franske ø Réunion i Det indiske Ocean.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.