Udsalg af ’gamle’ Dreamliners

Boeing_787_first_flightBoeing sælger ud af nogle af de første Dreamliners, der blev produceret. Ifølge Bloomberg har 10 af de ’gamle’ fly fundet nyt hjem i Etiopien.

Boeing 787 Dreamliner har siden starten givet problemer for flyfabrikanten, som nu er blevet tvunget til at sælge ud af de først producerede fly. Flyene har lidt af en række børnesygdomme – blandt andet for høj vægt.

I fem år har de pågældende fly stået uden for Boeings fabrik i Seattle. Deres værdi skønnes i dag til omkring halvdelen af den oprindelige pris, skriver travelreport.se.

10 af de ’gamle’ nye fly ventes at blive solgt til Ethiopian Airlines. To fly er allerede købt af Air Austral, et flyselskab hjemmehørende på den franske ø Réunion i Det indiske Ocean.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.