Udsigt til mange flere IC4-aflysninger

DSB arbejder fortsat på at gennemgå IC4-togene for tekniske fejl. Det betyder flere aflysninger og ændringer over størstedelen af landet.

De hårdt prøvede togpassagerer må væbne sig med tålmodighed. DSB oplyser, at man bliver nødt til fortsat at aflyse og ændre afgange helt frem til den 26. marts.

Det skyldes, at samtlige IC4-tog skal gennemgås for en mulig teknisk fejl, som har ramt enkelte togsæt den seneste tid.

Det betyder, at myldretidstogene mellem Kalundborg og København og Nykøbing Falster og København er aflyst. Det samme gælder for hverdagsforbindelserne i myldretiden mellem Aarhus og Fredericia. Samtidig er regionaltogene på Vestfyn afløst af busser og enkelte lyntogsafgange mellem landsdelene udgår.

Det var en hydraulikpumpe, der rev sig løs på et IC4-tog tirsdag, der fik DSB til at tage alle IC4 togsæt ud af drift, fordi samme fejl opstod i et lignende togsæt to uger før.

DSB besluttede for nylig at tage IC4-togene helt ud af produktionen i 2024, men der er brug for togene indtil da – primært i regionaltrafikken.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.