Velbesøgt lounge-arrangement hos Guldsmeden-hotel

Marketingchef Jesper Klausholm fra Billund Lufthavn t.v. fik sig en snak med pressechef Mariam Skovfoged, SAS og salgschef Frank Nordbjerg Olesen fra Norwegian. (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

PEOPLE: Årets sidste lounge-arrangement blev afholdt på Guldsmeden Manon les Suites i København, og der var samtidig debut til den nye ejerkreds og ledelse bag Standby.dk og søstermedierne.

Gennem de senere år har Scandinavian Travel Media hvert kvartal holdt de såkaldte lounge-arrangementer, hvor ledende medarbejdere fra rejsebranchens selskaber har haft mulighed for at mødes for at et netværke i hyggelige omgivelser.

Årets sidste arrangement blev holdt på Guldsmeden Manon les Suites omkring den store swimmingpool i atriumgården midt i hotellet. Mange var overraskede over at finde en lille oase midt i storbyen og med et særdeles eksotisk udtryk. Der var derfor kun lutter lovord til overs for hotellet og det flotte værtsskab som Guldsmeden Hotels stod bag.

Og der er mere på vej fra den ekspansive hotelkæde.

“I 2019 åbner vi Bryggen Guldsmeden i et tæt samarbejde med PFA,” fortalte direktør Sandra Plesner Weinert til Standby.dk.

Stor mangfoldighed
Lounge-arrangementet på det eksotiske hotel i Gyldenløvsgade var samtidig det første arrangement, hvor Travelmedia Nordic stod i spidsen.

Administrerende direktør Ole Kirchert Christensen fremhævede i sin velkomsttale den mangfoldighed, branchen rummer, da de omkring 50 fremmødte repræsenterede alle dele af rejse- og luftfartsbranchen.

“Det vidner om en branche med stor mangfoldighed og mange led i kæden, der er afhængige af hinanden og delvist lever af og med hinanden. Derfor er det vigtigt at kunne bruge sådanne arrangementer til at lære kollegaer at kende og skabe grundlag for øget forretning,” sagde Travelmedia-direktøren.

Fodboldinteresseret Thai-direktør
Der var ikke alene debut til folkene bag Travelmedia Nordic og Check-in.dk. Også Thai Airways havde en debutant til stede.

Det var det thailandske flyselskab nye skandinaviske direktør Natthakorn Chunhacha, der dagen forinden havde haft sin første arbejdsdag hos Thai Airways i kontoret på Rådhuspladsen i København.

Den nye Thai-direktør afslørede samtidig, at han har en stor passion for fodbold, hvorfor han var glad for at være kommet til et land med mange fodboldelskere.

“Mit danske favorithold er FC København, så jeg ser frem til at få mulighed for at se nogle af holdets kampe under mit ophold her i Danmark,” sagde Natthakorn Chunhacha til Standby.dk.

Relaterede artikler:

Atter Lounge-tid hos Stand By

Stand By havde atter Lounge-sammenkomst

Stort rykind til Stand By Lounge

Stand By ønskede god sommer

 

x

Læs Også

Der er 77 kilometer hjem til jul

Mange er på farten juleaften, og ejendomsmæglerkæden Home har nu fået danskerne til at sætte kilometer på, hvor langt de skal rejse for at fejre juleaften med familie og venner.

Trump tager æren for færre flyulykker

2017 var det sikreste år nogensinde for verdens kommercielle luftfart, og det har fået USA’s præsident, Donald Trump, til at tage æren.

Rejsebranchens medie i nye klæder

STANDBY.dk er blevet relanceret med nyt design og indholdsstruktur, og med 70.000 artikler er det i dag Danmarks største arkiv med rejsenyheder.

KLM-purser fik tæsk af norsk furie

Et norsk par på KLM flight KL757 mellem Amsterdam og Panama opførte sig så vildt, at de blev fastholdt af personalet og returneret til Holland under politieskorte.

News in English

Travelmedia Nordic har netop relanceret sit engelsksprogede medie, der under navnet STANDBYNORDIC.com vil fokusere på nordiske rejse- og luftfartsnyheder.

Rejsebranchen med til at sætte ny indsamlingsrekord

Bidrag fra den danske rejsebranche var med til at skaffe 1,8 mio. kr. ved weekendens gallaindsamling for LittleBigHelp. Nik & Jay var del af underholdningen lørdag aften på 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel, hvor rejse fra C&C Travel gav højeste hammerslag ved auktionen.