Velbesøgt lounge-arrangement hos Guldsmeden-hotel

Marketingchef Jesper Klausholm fra Billund Lufthavn t.v. fik sig en snak med pressechef Mariam Skovfoged, SAS og salgschef Frank Nordbjerg Olesen fra Norwegian. (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

PEOPLE: Årets sidste lounge-arrangement blev afholdt på Guldsmeden Manon les Suites i København, og der var samtidig debut til den nye ejerkreds og ledelse bag Standby.dk og søstermedierne.

Gennem de senere år har Scandinavian Travel Media hvert kvartal holdt de såkaldte lounge-arrangementer, hvor ledende medarbejdere fra rejsebranchens selskaber har haft mulighed for at mødes for at et netværke i hyggelige omgivelser.

Årets sidste arrangement blev holdt på Guldsmeden Manon les Suites omkring den store swimmingpool i atriumgården midt i hotellet. Mange var overraskede over at finde en lille oase midt i storbyen og med et særdeles eksotisk udtryk. Der var derfor kun lutter lovord til overs for hotellet og det flotte værtsskab som Guldsmeden Hotels stod bag.

Og der er mere på vej fra den ekspansive hotelkæde.

“I 2019 åbner vi Bryggen Guldsmeden i et tæt samarbejde med PFA,” fortalte direktør Sandra Plesner Weinert til Standby.dk.

Stor mangfoldighed
Lounge-arrangementet på det eksotiske hotel i Gyldenløvsgade var samtidig det første arrangement, hvor Travelmedia Nordic stod i spidsen.

Administrerende direktør Ole Kirchert Christensen fremhævede i sin velkomsttale den mangfoldighed, branchen rummer, da de omkring 50 fremmødte repræsenterede alle dele af rejse- og luftfartsbranchen.

“Det vidner om en branche med stor mangfoldighed og mange led i kæden, der er afhængige af hinanden og delvist lever af og med hinanden. Derfor er det vigtigt at kunne bruge sådanne arrangementer til at lære kollegaer at kende og skabe grundlag for øget forretning,” sagde Travelmedia-direktøren.

Fodboldinteresseret Thai-direktør
Der var ikke alene debut til folkene bag Travelmedia Nordic og Check-in.dk. Også Thai Airways havde en debutant til stede.

Det var det thailandske flyselskab nye skandinaviske direktør Natthakorn Chunhacha, der dagen forinden havde haft sin første arbejdsdag hos Thai Airways i kontoret på Rådhuspladsen i København.

Den nye Thai-direktør afslørede samtidig, at han har en stor passion for fodbold, hvorfor han var glad for at være kommet til et land med mange fodboldelskere.

“Mit danske favorithold er FC København, så jeg ser frem til at få mulighed for at se nogle af holdets kampe under mit ophold her i Danmark,” sagde Natthakorn Chunhacha til Standby.dk.

Relaterede artikler:

Atter Lounge-tid hos Stand By

Stand By havde atter Lounge-sammenkomst

Stort rykind til Stand By Lounge

Stand By ønskede god sommer

 

x

Læs Også

Albatros-ejer udgiver sin fjerde bog

Søren Rasmussen, der er grundlægger og ejer af Albatros Travel, har netop udgivet sin fjerde bog, der har fået titlen 'Østen for Solen – Rejser i tiden'.

Færre nyhedsbreve til læserne

Efter en forsøgsperiode vil der fra i dag atter være ét dagligt nyhedsbrev fra STANDBY.dk. Et stigende antal læsere foretrækker nyhederne via sociale medier.

IATA advarer atter rejsebureauer mod fup-mails

IATA konstaterer et stigende antal tilfælde af forsøg på internet-svindel, og organisationen benytter endnu engang lejligheden til at advare rejsebureauerne.

Familie boede tre måneder i Bangkoks lufthavn

En familie på to voksne og fire små børn måtte tilbringe tre måneder i en lufthavn i Bangkok på grund af bureaukrati og fordi de ikke turde rejse hjem til Zimbabwe.

Rejsebrancheklub vil øge synlighed

IATA Comet, en netværksklub i den danske rejsebranche, vil gerne tiltrække flere medlemmer. Kommende medlemsmøde stiller fokus på: hvordan tiltrækker Københavns Lufthavn nye flyruter?

Et år med konsolideringer

Vi er på vej ud af 2017, som har været et år præget af konsolideringer. Men det kommende år byder på en række nye og spændende tiltag, som lover godt for fremtiden for vores medier.