Vil opsætte 20.000 ladestandere på 2.000 hoteller

Hilton vil fra næste år forsøge at få nordamerikanske elbilister til at vælge kædens hoteller fremfor konkurrenterne. 20.000 ladestandere skal imødekommende stigende efterspørgsel på området.

I starten af næste år igangsætter Hilton et større arbejde, der skal munde ud i, at koncernen får etableret det største netværk af ladestandere til elbiler i branchen.

Det er en stigende efterspørgsel fra kunderne, som nu har fået Hilton til at indgå en aftale med Tesla, der både producerer elbiler og ladestandere. Flere gæster end tidligere efterspørger i dag muligheden for at kunne lader deres bil op, mens de selv sover.

Derudover har selskabet blandt andet også registreret en markant stigning i antallet af søgninger efter netop hoteller med opladningsmuligheder på dets hjemmeside. I løbet af i år er emnet gået fra at være nummer fire på listen over kunders søgninger til nummer to, og den interesse tager man nu bestik af.

Ligger langs motorveje og i byer
På baggrund af interessen fra gæsterne har Hilton og Tesla indledt et samarbejde, som konkret skal manifestere sig i, at der i løbet af 2024 sættes 20.000 vægmonterede opladningsstandere op på 2.000 af koncerns hoteller i USA, Canada samt Mexico.

Som led i aftalen er det blevet bestemt, at der minimum skal installeres seks opladningsstandere på hvert hotel, som er blevet udpeget som et af de 2.000. Håbet er, at ladeløsningerne vil gøre hotellerne attraktive for det stigende antal nordamerikanere, der kører elbil.

Den geografiske spredning fremhæves som en vigtig årsag til, at Hilton-hotellerne er godt positioneret til at servicere elbilister, som er på en længere rejse eksempelvis på tværs af USA, da kæden både har hoteller, der er placeret i mere tyndtbefolkede områder langs motorveje og centralt i landets byer.

Slipper for at holde pause undervejs
Varemærkedirektør Matt Schuyler fra Hilton glæder sig over, at den nye aftale både gør det muligt at efterkomme kundernes efterspørgsel og bidrage til den grønne omstilling.

”Vores holdning er, at vi er forpligtet til at opfylde vores gæsters behov i takt med, at disse ændrer sig. Gennem denne aftale med Tesla kan vi på utroligt kort tid bidrage til, at der sker en væsentlig ændring i de muligheder, som der er for at lade en elbil op i Nordamerika.”

Rebecca Tinucci, der er direktør for opladningsinfrastruktur hos Tesla, fortæller, at det er et område, man har stor fokus på, da tilstrækkelige muligheder for at lade op spiller en nøglerolle, når kunderne træffer beslutning om, hvorvidt en ny bil skal køre på benzin eller el.

”Når vi installerer ladestandere på populære destinationer såsom Hilton-hoteller, giver det elbilisterne mulighed for at lade op, når de parkerer, og derved slipper de for unødige pauser undervejs i deres køretur,” lyder det.


Relaterede artikler: 

Fortsat stigende priser på udlejningsbiler

Starter levering af 65.000 elbiler til Hertz

Dansk hotelkæde får ladestationer til elbiler