I centrum af Berlin: Brandenburger Tor. Pressefoto via visitBerlin: Pierre Adenis.

Visit Berlin sætter atter fokus på Best Practice

Ved sin årlige Best Practice Festival – “Bestival 2023” – inviterer Berlin i juli den internationale møde- og turistbranche til at udveksle ideer på områder som MICE, bæredygtighed og innovation.

Berlins ”Bestival” holdes i år den 6. og 7. juli med forventet omkring 800 deltagere fra turismeerhvervet i ind- og udland.

Under sammenkomsten skal de høre indlæg fra inviterede eksperter samt udveksle personlige oplevelser og ideer på en række områder. Ligeledes bliver deltagerne inviteret til at se nærmere på, hvad Berlin har af nyskabelser på blandt andet MICE-området (Meetings, Incentives, Conferences og Events)

”Deltagerne kan se frem til et farverigt miks af foredrag og oplæg, workshops, paneldebatter og meget andet,” lyder det fra Berlins officielle turistråd, Visit Berlin.

Det er i år tredje gang med Bestival’en i Berlin – i år er der ekstra fokus på bæredygtighed, oplyses det. Visit Berlin har tre primære partnere til årets Bestival, nemlig visitBerlin Partnerhotels, BEN Berlin Event Network og incomingvirksomheden INTOURA.

Fem hovedområder
Årets Bestival i Berlin byder blandt andet på 50 indlægsholdere samt over 150 partnervirksomheder. Og det righoldige program er opdelt i fem hovedsektioner: ”Berlin Sustainable”, ”Berlin Lifestyle”, ”Berlin Culture”, ”Berlin Community” og ”Berlin Innovation.”

I år er der også ekstra fokus på bæredygtighed – blandt andet ud fra de principper på dette område som allerede praktiseres hos Visit Berlin og turismeorganisationens partnere, for eksempel med ISO 20121 standarder, ”Atmosfair” til Gold Standard og så videre.

Alle leverandører til Bestival er underlagt krav om at være så bæredygtige som muligt. Og maden på årets Bestival vil være totalt vegetarisk eller vegan, alt sammen for at gøre eventet så klimaneutralt som muligt.

 

Relaterede artikler:

Berlin topper som danskernes tyske rejsefavorit

Fransk turisme ser ny tendens fra danske rejsende

Dansk incomingkoncern udvider i udlandet