WOW air tilbyder businesspladser

Skuli Mogensen.

Lavprisselskabet lancerer tre nye billetpakker, der gør det muligt at vælge den rejseform, der passer kunderne bedst: WOW Basic, WOW Biz og WOW Plus.

WOW Biz byder på større sæder og priority boarding. De to nye billetpakker kan bookes nu, og fra 1. juni 2017 vil de større sæder være tilgængelige.

WOW Basic inkluderer en flybillet, et stk. personlig bagage (fx en håndtaske, en lille rygsæk eller en computertaske med maksimumstørrelsen: 42x32x25 cm)

WOW Plus inkluderer en flybillet, et stk. personlig bagage, et stk. 12 kg håndbagage (56x45x25 cm), 20 kg indchecket bagage, største ledige sæde og afbestillingsforsikring.

WOW Biz inkluderer en flybillet, et stk. personlig bagage, et stk. 12 kg håndbagage, 20 kg indchecket bagage, største ledige sæde, priority boarding, et måltid om bord og afbestillingsforsikring.

De større sæder er tilgængelige i selskabets Airbus A330 for dem, der har valgt WOW Biz. Disse sæder har ekstra benplads og fodstøtte. Sæderne er 94 cm sammenlignet med de almindelige sæder på 76 cm.

Businesssæder i Airbus A320 og A321 vil være XXL på 89-94 cm. Det vil også være muligt at købe større sæder uden for pakkerne: Big Seat (94 cm), XXL (89-94 cm) og XL (81-86 cm).

”Vores hensigt er at presse priserne på businesspladser ved at udbyde mange af de samme services til en meget bedre pris”, siger Skuli Mogensen, adm. direktør for WOW air.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.