WOW air tilbyder businesspladser

Skuli Mogensen.

Lavprisselskabet lancerer tre nye billetpakker, der gør det muligt at vælge den rejseform, der passer kunderne bedst: WOW Basic, WOW Biz og WOW Plus.

WOW Biz byder på større sæder og priority boarding. De to nye billetpakker kan bookes nu, og fra 1. juni 2017 vil de større sæder være tilgængelige.

WOW Basic inkluderer en flybillet, et stk. personlig bagage (fx en håndtaske, en lille rygsæk eller en computertaske med maksimumstørrelsen: 42x32x25 cm)

WOW Plus inkluderer en flybillet, et stk. personlig bagage, et stk. 12 kg håndbagage (56x45x25 cm), 20 kg indchecket bagage, største ledige sæde og afbestillingsforsikring.

WOW Biz inkluderer en flybillet, et stk. personlig bagage, et stk. 12 kg håndbagage, 20 kg indchecket bagage, største ledige sæde, priority boarding, et måltid om bord og afbestillingsforsikring.

De større sæder er tilgængelige i selskabets Airbus A330 for dem, der har valgt WOW Biz. Disse sæder har ekstra benplads og fodstøtte. Sæderne er 94 cm sammenlignet med de almindelige sæder på 76 cm.

Businesssæder i Airbus A320 og A321 vil være XXL på 89-94 cm. Det vil også være muligt at købe større sæder uden for pakkerne: Big Seat (94 cm), XXL (89-94 cm) og XL (81-86 cm).

”Vores hensigt er at presse priserne på businesspladser ved at udbyde mange af de samme services til en meget bedre pris”, siger Skuli Mogensen, adm. direktør for WOW air.