Udover at være koncerndirektør for salg og marketing hos Arp-Hansen Hotel Group, er Birthe Becker blandt andet også i bestyrelserne for VisitDenmark og Club La Santa. Foto: Henrik Baumgarten.

25 år som direktør i Københavns største hotelgruppe

Færre end få har samme job i 25 år på topniveau. Men det er tilfældet for koncerndirektør Birthe Becker, der 1. maj har stået i spidsen for salg og marketing i Arp-Hansen Hotel Group i 25 år.

Mens mange af Arp-Hansens topchefer i direktionen og hoteldirektørerne er startet lidt lavere nede i hotelkæden, kom Birthe Becker direkte til sin nuværende stilling 1. maj 1995.

Hun havde en baggrund som sælger hos Sheraton, tre år som salgschef hos SAS i Danmark og salgsdirektør for kosmetikfirmaet Elizabeth Arden, da hun kom til Arp-Hansen, der dengang var en noget mindre hotelgruppe end i dag.

I dag er Birthe Beckers titel koncerndirektør for salg og marketing og Arp-Hansen tæller i dag som en af Danmarks største hotelvirksomheder over 4.300 værelser på foreløbig 12 hoteller i København og Aarhus og et fint hostel i København.

I en hilsen til sin direktionskollega, skriver Arp-Hansens koncernchef, Dorte Krak, om 25 års jubilaren:

”Birthe Becker har igennem alle årene haft en central rolle i koncernledelsen i arbejdet for netop at opfylde og sætte nye standarder for vores egen vision og mål. Birthe har således altid en aktiv deltagelse i udviklingen af virksomheden og dens mange hotel- og hostelprodukter, der spænder lige fra Tivoli Hotel & Congress Center til Wakeup Copenhagen-hotellerne og luksushostel Steel House i København.

Birthe har med høj kvalitetssans og med god forretningssans ansvaret for salg og markedsføring af virksomhedens hoteller og services og været toneangivende i udvikling af både Arp-Hansen Hotel Groups profil og ansigt udadtil – det være sig både i annoncer, trykt materiale og hjemmesider/sociale medier. Altid gjort med en sikker og fin sans for kant, sprødhed og attitude, som understøtter virksomhedens filosofi for hoteldrift,” skriver Dorte Krak.

Videre hedder det i portrættet om Birthe Becker: ”I relationen til virksomhedens kunder både i b-t-c og b-t-b ligger det Birthe meget på hjerte altid at udvise en udstrakt grad af service, fairness og forretningssans. Markedstæft eksternt og stærk disciplin internt med købmandskab og ambition, har alle dage været Birthes mantra og et vigtigt element i hendes gøren og laden til gavn for den samlede virksomhed.

I bestyrelserne for VisitDenmark og Club La Santa
Udover sit arbejde hos Arp-Hansen er Birthe Becker i bestyrelserne for Visit Denmark, Meeting Place under Wonderful Copenhagen og Club La Santa.

”I disse Covid-19 tider vil jeg på denne vis sige Birthe en stor og varm tak på hele Arp-Hansen Hotel Groups vegne og ønske tillykke med 25 års jubilæet,” lyder det fra koncernchef Dorte Krak.

Relaterede artikler:

“Hård kamp om hver eneste gæst når grænserne åbner”

Nyt solidt millionresultat for stor dansk hotelgruppe

Hotelkæde bag nyt kæmpe hostel i København

Fortsat solidt overskud hos danske Club La Santa