Olympic skal reddes ved privatisering

Det græske flyselskab Olympic Airlines’ eneste chance for overlevelse synes at være en privatisering. Det siger landets transportminister til internationale nyhedsbureauer, efter at jurister har vendt tommelfingeren nedad for statsstøtte til flyselskabet.
EU-kommissionen agter ikke at lade Alitalia-modellen, hvor en medlemsstat træder til med penge for at redde et statsejet flyselskab, brede sig, og har derfor nægtet den græske regering muligheden for at træde hjælpende til. Olympic står derfor til at skulle tilbagebetale små 200 mio. Euro, som selskabet allerede har modtaget fra den græske stat, og det vil kun kunne lade sig gøre, hvis flyselskabet privatiseres og dermed får tilført nye midler.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.