Ikke-eurolande populære feriemål

Traditionelt billige turistlande som Grækenland og Spanien er blevet dyrere at tage på ferie i, efter at euroen har gjort sit indtog i landene. Ca. 20 pct. er priserne steget i disse lande. Derfor er der en stigende interesse blandt turister for at rejse til de lande, som ikke har euro som valuta, heriblandt Bulgarien, Rumænien, Egypten, Tyrkiet og Tunesien. Hos Star Tour har man af samme årsag reduceret antallet af destinationer, som benytter euro, med 20 pct., f.eks. flere små græske øer. I stedet er prisstærke destinationer som Calabrien i Syditalien kommet på programmet – et område, som er ca. 15 pct. billigere end det øvrige Italien. Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour, er tilfreds med selskabets nye strategi: ”Vi har allerede nu solgt utroligt mange rejser til ikke-euro feriemål. Når man er en familie på fire eller flere, så kan det lige pludselig lade sig gøre at komme på ferie uden at budgettet overbelastes.”
(Berlingske Tidende, 15/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.