Midlertidig forandring på rejsemarkedet

Det er kun midlertidige ændringer, rejsebureauerne foretager i rejseprogrammerne efter flodbølgekatastrofen i Sydøstasien. Man går ud fra, at feriedestinationerne i de berørte områder hurtigt rejser sig igen og kan komme med på programmet.
Hos MyTravel har man den 8. januar sat et ekstra fly ind til Bangkok, idet man regner med, at Thailand-gæsterne vil vælge denne destination frem for de berørte områder. Salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling, fortæller, at kun ti pct. af de gæster, der har bestilt rejse til Thailand til februar eller senere har valgt at ombooke. For disse går turen i stedet til bl.a. Egypten ,Goa og Kanarieøerne. Til gengæld oplever rejsebureauet Dansk Vestindien en stigende efterspørgsel som en direkte konsekvens af flodbølgekatastrofen. Salgschef, Tina Godsk siger: ”Vi blev nærmest væltet, da vi åbnede efter julen. Jeg tror vi har fået det dobbelte antal henvendelser end normalt, og mange af dem henviser specifikt til katastrofen, når de ringer.”
(Børsen, 4/1)

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.