Fly med Japans finansminister sikkerhedslandet

Et Japan Airlines Boeing 777-200 med 259 om bord, heriblandt den 74-årige japanske finansminister Koji Omi gennemførte i dag en sikkerhedslanding i en lufthavn i den sydlige del af Japan, oplyste det japanske luftfartsselskab og tilføjede, at ingen kom til skade.
JAL-flyet med 249 passagerer og 10 besætningsmedlemmer landede sikkert, efter besætningen havde været nødt til at lukke en motor ned, da en advarselslampe indikerede overophedning.
Japanske tv-stationer sendte direkte fra Fukuoka lufthavn på den sydligt beliggende ø Kyushu, hvor brandslukningskøretøjer stod parate, da flyet landede.
For en måned siden gennemførte et All Nippon Airways turboprop-fly med 60 om bord en  sikkerhedslanding i Kochi lufthavnen i det sydlige Japan, efter problemer med at folde næsehjulet ud.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.