København er mest cool i Skandinavien

Oslo er yt, det mener selv nordmændene viser en undersøgelse som internetrejsebureauet Rejsefeber.dk sammen med sine søsterselskaber i Norge, Reisefeber.no, og Sverige, Resfeber.se har lavet på selskabernes hjemmesider om, hvilken skandinavisk hovedstad de foretrak. Og her var det altså København, der kom ind på en klar førsteplads. Spørgsmålet lød: Hvilken by er mest spændende netop nu, Stockholm, Oslo eller København? 57 procent af danskerne mener, at København er mest cool. Mere overraskende er det måske, at svenskerne følger trop og giver København 55 procent af stemmerne, mens nordmændene kvitterer med 44 procent af stemmerne. Stockholm får ca. 35 procent af stemmerne i alle lande, mens Oslo roligt kan betegnes som det modsatte af trendy. Kun 6 procent af danskerne, 8 procent af svenskerne og overraskende kun 22 procent af nordmændene peger på Oslo som mest cool lige nu.
I alt 4.622 personer deltog i undersøgelsen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.