Charterbureauer fastlægger vilkår for Asien-rejsende

Charterbureauerne er blevet enige om fælles betingelser for de rejsende, der har købt ferierejser til Thailand og Sri Lanka i den kommende tid. Ifølge salgsdirektør Stig Elling, Star Tour, vil charterrejsende til Sri Lanka frit kunne ombytte deres billet til et andet rejsemål, eller få det indbetalte beløb refunderet. Det samme gælder rejsende til Thailand, dog kun frem til udgangen af januar måned. Charterrejsende efter 1. februar vil således ikke kunne få billetprisen refunderet, men kun ombyttet til alternative destinationer. Det forklarede Star Tour chefen i TV2’s morgennyheder i dag.
Ifølge Stig Elling venter charterbureauerne, at Thailand vil begynde at fungere som charterrejsemål igen fra omkring den 1. februar, dog ikke Khao Lak området, som blev hårdt ramt af naturkatastrofen. Derimod vil charterbureauerne satse på de kendte ferieområder Karon og Kata på halvøen Phukets østkyst.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.