Axel Chr. Rasmussen og VIA Travel flytter

Det er ren nostalgi. Efter at have været på denne adresse i 30 år, er det lidt vemodigt at skulle flytte. Vi startede her med fire medarbejdere i Weco Travel i 1976. Nu er vi 270 i alt.” Axel Chr. Rasmussen, direktør for bl.a. VIA Travel, Rejsegalleriet og Flybillet.dk, siger efter 30 år farvel til den kendte adresse i de gamle charmerende bygninger i Bredgade i København. 1. januar flytter VIA Travel, Rejsegalleriet og Flybillet.dk sammen i store praktiske lokaler på 2. og 3. sal i Meldahlsgade 5 i København, lige ved Vesterport Station og klods op af en af VIA Travels største konkurrenter som erhvervsrejsebureau, Carlson Wagonlit Travel. VIA Travel vandt i efterårets Stand By’s Travel Awards, som bedste erhvervsrejsebureau.
”Vi flytter, fordi det er upraktisk at have lokaler fordelt på tre ejendomme. Det er upraktisk at gå frem og tilbage i tre ejendomme. Nu bliver det hele samlet, og meget mere overskueligt og effektivt. Vi forventer større effektivitet, større internt samarbejde, bedre kommunikation og bedre motivation overfor kunderne, når vi alle er samlet i store lokaler. I et lokale vil der sidde 72 mennesker,” siger Axel Chr. Rasmussen til Stand By.
”Medarbejderne har allerede haft mulighed for at besigtige lokalerne, og er meget glade for at skulle flytte ind i noget nyt. Desuden er der gode transportmuligheder til Vesterport og Hovedbane.”
Med flytningen fra Bredgade sløjfes også Rejsegalleriet og Flybillet.dks udsalg i gadeplan. Begge selskaber flytter med op på 2. sal. ”I dag kommer henvendelserne fra kunderne gennem e-mail og telefon. Under fem procent kommer impulsivt ind fra gaden for at købe en rejse eller en flybillet. Derfor flytter vi op i etagerne. Men der vil stadig være et fint skilt ved opgangen, så folk kan se hvor vi bor,” siger Axel Chr. Rasmussen.
I øjeblikket har selskaberne i Bredgade omkring 3.500 m2. I de nye lokaler bliver 3.000 m2 til omkring 200 medarbejdere. ”Så det bliver lidt billigere i husleje,” siger Axel Chr. Rasmussen.
De gamle lokaler i Bredgade skal bygges om til boliger.
LÆS DET STORE INTERVIEW MED AXEL. CHR. RASMUSSEN I STAND BY’s DECEMBERUDGAVE.

Skrevet af