Mere anerkendelse til FCM Travel Solutions

Adm. direktør Torben Nygaard, FCM Travel Solutions i Danmark (Arkivfoto: DTA 2017)

BUSINESS TRAVEL: FCM Travel Solutions nøjedes ikke med at hente trofæet hjem som bedste forretningsrejsebureau i Danmark. Nu kan prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau også pynte på trofæhylden.

Der var mange, der spærrede øjnene op, da FCM Travel Solutions vandt prisen som bedste forretningsrejsebureau ved Danish Travel Awards den 4. oktober i Cirkusbygningen.

Prisen blev hjemtaget til til kontoret på Bredgade 36 i København i tæt konkurrence med American Express Global Business Travel og Carlson Wagonlit Travel.

Endnu en pris er nu havnet i favnen på den globale rejsebureaukæde. Ved World Travel Awards 2017, der blev afholdt i Phu Quoc i Vietnam, løb FCM Travel Solutions med prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau.

Konkurrenterne var her de samme som i Danmark suppleret med blandt andet BCD Travel og Omega World Travel.

Gode værktøjer og dygtige medarbejdere
Hos FCM Travel Solutions i Danmark er der glæde over, at bureaukæden blev hædret både på det hjemlige marked og globalt. Det vidner således om, at det ikke var nogen tilfældighed, at den danske anerkendelse kom i hus.

”2017 har været skelsættende år for FCM Travel Solutions globalt, såvel som her i Norden. Organisationen er styrket, og vi har fået flere nye internationale kunder. Desuden har vi lanceret nye digitale løsninger blandt andet app’en SAM, Smart Assistant baseret på Artificiel Intelligence,” siger Torben Nygaard, der er Country Manager for FCM Travel Solutions i Danmark.

Ifølge FCM Travel Solutions er det en perfekt kombination af gode værktøjer og dygtige medarbejdere, der har sikret succesen i år.

”De nye services og løsninger gør det muligt for kunderne at effektivisere deres rejseplaner. Sammen med vores medarbejderes viden og engagement har det bidraget til, at vi vinder,” lyder det fra Torben Nygaard.

World Travel Awards har 24-års jubilæum i år og betragtes i stigende grad som en af verdens vigtigste priser i rejsebranchen. Kåringen er foretaget af rejse- og turistmedarbejdere fra hele verden og er baseret på de seneste 12 måneders oplevelser.

Relaterede artikler:

Novo skifter igen erhvervsrejsebureau i Danmark

Jubilæum i stort rejsebureau

Krakket dansk rejsebureau skifter ejere

Australsk rejsegigant køber stort nordisk bureau

x

Læs Også

Nye i bestyrelsen hos de danske travel managers

DBTA, den største forening i Danmark for travel managers, fik på sin generalforsamling nye medlemmer af bestyrelsen – og uddelt den årlige vandrepris fra Avis Biludlejning.

På vej mod Danmarks største erhvervsrejsebureau

Godkendes American Express GBT´s verdensomspændende køb af britiske HRG vil det i Danmark skabe landets største erhvervsrejsebureau med årsomsætning på 1,6 milliarder kroner.

Fusion blandt erhvervsbureauer skal sænke omkostninger

Amex GBT’s forestående overtagelse af Hogg Robinson Group skal være med til at reducere udgifterne i en tid med faldende indtjening, lyder det i ny analyse.

Flere bureauopkøb kan være på vej

”Der er spekulationer om, at Amex’ overtagelse af HRG ikke bliver den sidste blandt erhvervsbureauerne. Egencia og FCM Travel Solutions har også pengene til opkøb,” siger bestyrelsesmedlem i Danmarks Rejsebureau Forening.

DBTA kiggede ind i fremtiden

AI, bots, disrupters, Lif, GDPR og blockchain var nogle af de mange 'buzzwords' der føg gennem luften ved DBTA´s årsmøde.

Stort erhvervsbureau dropper dansk direktør

BUSINESS TRAVEL: Et af de største erhvervsrejsebureauer i Danmark har fra årsskiftet ikke en dansker som direktør eller salgschef på det danske marked – i stedet bliver der fjernstyring fra Sverige. Bureauet har Danmarks største private firmarejsekunde.