Mere anerkendelse til FCM Travel Solutions

Adm. direktør Torben Nygaard, FCM Travel Solutions i Danmark (Arkivfoto: DTA 2017)

BUSINESS TRAVEL: FCM Travel Solutions nøjedes ikke med at hente trofæet hjem som bedste forretningsrejsebureau i Danmark. Nu kan prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau også pynte på trofæhylden.

Der var mange, der spærrede øjnene op, da FCM Travel Solutions vandt prisen som bedste forretningsrejsebureau ved Danish Travel Awards den 4. oktober i Cirkusbygningen.

Prisen blev hjemtaget til til kontoret på Bredgade 36 i København i tæt konkurrence med American Express Global Business Travel og Carlson Wagonlit Travel.

Endnu en pris er nu havnet i favnen på den globale rejsebureaukæde. Ved World Travel Awards 2017, der blev afholdt i Phu Quoc i Vietnam, løb FCM Travel Solutions med prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau.

Konkurrenterne var her de samme som i Danmark suppleret med blandt andet BCD Travel og Omega World Travel.

Gode værktøjer og dygtige medarbejdere
Hos FCM Travel Solutions i Danmark er der glæde over, at bureaukæden blev hædret både på det hjemlige marked og globalt. Det vidner således om, at det ikke var nogen tilfældighed, at den danske anerkendelse kom i hus.

”2017 har været skelsættende år for FCM Travel Solutions globalt, såvel som her i Norden. Organisationen er styrket, og vi har fået flere nye internationale kunder. Desuden har vi lanceret nye digitale løsninger blandt andet app’en SAM, Smart Assistant baseret på Artificiel Intelligence,” siger Torben Nygaard, der er Country Manager for FCM Travel Solutions i Danmark.

Ifølge FCM Travel Solutions er det en perfekt kombination af gode værktøjer og dygtige medarbejdere, der har sikret succesen i år.

”De nye services og løsninger gør det muligt for kunderne at effektivisere deres rejseplaner. Sammen med vores medarbejderes viden og engagement har det bidraget til, at vi vinder,” lyder det fra Torben Nygaard.

World Travel Awards har 24-års jubilæum i år og betragtes i stigende grad som en af verdens vigtigste priser i rejsebranchen. Kåringen er foretaget af rejse- og turistmedarbejdere fra hele verden og er baseret på de seneste 12 måneders oplevelser.

Relaterede artikler:

Novo skifter igen erhvervsrejsebureau i Danmark

Jubilæum i stort rejsebureau

Krakket dansk rejsebureau skifter ejere

Australsk rejsegigant køber stort nordisk bureau

x

Læs Også

Nyt erhvervsbureau holder kursen

Sidste år åbnede det store svenske erhvervsrejsebureau Big Travel i Danmark, hvor den danske chef stadig forventer årsomsætning på 400 millioner kroner - et nyt område er grupperejser.

Amadeus og CWT udvider samarbejdet

Amadeus og CWT har haft partnerskab i flere år efterhånden, og nu udvider de to parter samarbejdet for at sikre endnu bedre kvalitet til de rejsende.

DBTA søger kandidater til pris

Ved Danish Travel Award 3. oktober uddeler Danish Business Travel Association atter DBTA Prisen til modtager der har gjort "særlig forskel på forretningsrejseområdet.” Men hvem skal have prisen – foreningen ønsker forslag.

Travel managers klar til nyt fællesmøde

Rejsekøberne i de to danske foreninger for travel managers, DBTA og COTRA, har igen i år sat hinanden stævne til et medlems- og netværksmøde.

Weekendtur var skattepligtigt personalegode

Jysk virksomhed kan ikke fratrække udgifter til weekend i København for ansatte med ledsagere, hvor de spiste, var på diskotek og pub samt boede på hotel, lyder kendelse fra Landsskatteretten.

Ny liste over verdens dyreste byer

Hvilke byer verden over er de dyreste for forretningsrejsende? Det har ny undersøgelse et bud på. 3 af byerne er i Schweiz.