Mere anerkendelse til FCM Travel Solutions

Adm. direktør Torben Nygaard, FCM Travel Solutions i Danmark (Arkivfoto: DTA 2017)

BUSINESS TRAVEL: FCM Travel Solutions nøjedes ikke med at hente trofæet hjem som bedste forretningsrejsebureau i Danmark. Nu kan prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau også pynte på trofæhylden.

Der var mange, der spærrede øjnene op, da FCM Travel Solutions vandt prisen som bedste forretningsrejsebureau ved Danish Travel Awards den 4. oktober i Cirkusbygningen.

Prisen blev hjemtaget til til kontoret på Bredgade 36 i København i tæt konkurrence med American Express Global Business Travel og Carlson Wagonlit Travel.

Endnu en pris er nu havnet i favnen på den globale rejsebureaukæde. Ved World Travel Awards 2017, der blev afholdt i Phu Quoc i Vietnam, løb FCM Travel Solutions med prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau.

Konkurrenterne var her de samme som i Danmark suppleret med blandt andet BCD Travel og Omega World Travel.

Gode værktøjer og dygtige medarbejdere
Hos FCM Travel Solutions i Danmark er der glæde over, at bureaukæden blev hædret både på det hjemlige marked og globalt. Det vidner således om, at det ikke var nogen tilfældighed, at den danske anerkendelse kom i hus.

”2017 har været skelsættende år for FCM Travel Solutions globalt, såvel som her i Norden. Organisationen er styrket, og vi har fået flere nye internationale kunder. Desuden har vi lanceret nye digitale løsninger blandt andet app’en SAM, Smart Assistant baseret på Artificiel Intelligence,” siger Torben Nygaard, der er Country Manager for FCM Travel Solutions i Danmark.

Ifølge FCM Travel Solutions er det en perfekt kombination af gode værktøjer og dygtige medarbejdere, der har sikret succesen i år.

”De nye services og løsninger gør det muligt for kunderne at effektivisere deres rejseplaner. Sammen med vores medarbejderes viden og engagement har det bidraget til, at vi vinder,” lyder det fra Torben Nygaard.

World Travel Awards har 24-års jubilæum i år og betragtes i stigende grad som en af verdens vigtigste priser i rejsebranchen. Kåringen er foretaget af rejse- og turistmedarbejdere fra hele verden og er baseret på de seneste 12 måneders oplevelser.

Relaterede artikler:

Novo skifter igen erhvervsrejsebureau i Danmark

Jubilæum i stort rejsebureau

Krakket dansk rejsebureau skifter ejere

Australsk rejsegigant køber stort nordisk bureau

x

Læs Også

Forretningsrejsen er populær i de nordiske lande

Finnerne vil shoppe, svenskerne kan lide at bo på hotel, og nordmændene kan godt lide at slippe for de daglige pligter derhjemme. Det viser en undersøgelse BDC Travel.

Stort erhvervsbureau dropper dansk direktør

BUSINESS TRAVEL: Et af de største erhvervsrejsebureauer i Danmark har fra årsskiftet ikke en dansker som direktør eller salgschef på det danske marked – i stedet bliver der fjernstyring fra Sverige. Bureauet har Danmarks største private firmarejsekunde.

Firmarejsen koster kassen i USA

TURISME: Blandt de ti dyreste byer i verden for businesstrafik er halvdelen amerikanske byer med New York suverænt i top. Forretningsrejser og ferie blandes mere og mere i ny trend.

Flere foretrækker lejligheder

BUSINESS TRAVEL: Interessen blandt forretningsrejsende for at benyttet en serviceret lejlighed eller Airbnb er støt stigende. Det sker blandt andet på bekostning af de femstjernede hoteller.

Virksomheder går glip af besparelser

TECH: De mest effektive virksomheder bruger otte min. på at håndtere et enkelt rejsebilag. De langsomste 10 gange så lang tid. Det viser en undersøgelse om nordiske virksomheders rutiner.

BCD Travel vil tilbyde bedre hoteludvalg

TURISME: Kunder hos erhvervsrejsebureauet BCD Travel, der benytter Concur Travel, får nu adgang til samme udvalg af hoteller, som er tilgængelige for rejsende, der booker hoteller gennem en BCD-agent.