Mere anerkendelse til FCM Travel Solutions

Adm. direktør Torben Nygaard, FCM Travel Solutions i Danmark (Arkivfoto: DTA 2017)

BUSINESS TRAVEL: FCM Travel Solutions nøjedes ikke med at hente trofæet hjem som bedste forretningsrejsebureau i Danmark. Nu kan prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau også pynte på trofæhylden.

Der var mange, der spærrede øjnene op, da FCM Travel Solutions vandt prisen som bedste forretningsrejsebureau ved Danish Travel Awards den 4. oktober i Cirkusbygningen.

Prisen blev hjemtaget til til kontoret på Bredgade 36 i København i tæt konkurrence med American Express Global Business Travel og Carlson Wagonlit Travel.

Endnu en pris er nu havnet i favnen på den globale rejsebureaukæde. Ved World Travel Awards 2017, der blev afholdt i Phu Quoc i Vietnam, løb FCM Travel Solutions med prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau.

Konkurrenterne var her de samme som i Danmark suppleret med blandt andet BCD Travel og Omega World Travel.

Gode værktøjer og dygtige medarbejdere
Hos FCM Travel Solutions i Danmark er der glæde over, at bureaukæden blev hædret både på det hjemlige marked og globalt. Det vidner således om, at det ikke var nogen tilfældighed, at den danske anerkendelse kom i hus.

”2017 har været skelsættende år for FCM Travel Solutions globalt, såvel som her i Norden. Organisationen er styrket, og vi har fået flere nye internationale kunder. Desuden har vi lanceret nye digitale løsninger blandt andet app’en SAM, Smart Assistant baseret på Artificiel Intelligence,” siger Torben Nygaard, der er Country Manager for FCM Travel Solutions i Danmark.

Ifølge FCM Travel Solutions er det en perfekt kombination af gode værktøjer og dygtige medarbejdere, der har sikret succesen i år.

”De nye services og løsninger gør det muligt for kunderne at effektivisere deres rejseplaner. Sammen med vores medarbejderes viden og engagement har det bidraget til, at vi vinder,” lyder det fra Torben Nygaard.

World Travel Awards har 24-års jubilæum i år og betragtes i stigende grad som en af verdens vigtigste priser i rejsebranchen. Kåringen er foretaget af rejse- og turistmedarbejdere fra hele verden og er baseret på de seneste 12 måneders oplevelser.

Relaterede artikler:

Novo skifter igen erhvervsrejsebureau i Danmark

Jubilæum i stort rejsebureau

Krakket dansk rejsebureau skifter ejere

Australsk rejsegigant køber stort nordisk bureau

x

Læs Også

Ny kreditkortløsning til erhvervsrejsende

I samarbejde med MasterCard introducerer AirPlus sit nye udspil, European Corporate Card. Med dette afregner firmaer via AirPlus – ikke en bank.

Succesfuldt årsmøde i jysk rejsenetværk

Hotel LEGOLAND dannede rammen om årsmødet i det vestdanske rejsenetværk COTRA, der omfatter Travel Managers, flyselskaber og lufthavne.

Forretningsrejsende foretrækker bonuspoint frem for sikkerhed

Tre ud af 10 forretningsrejsende er globalt set villige til at ofre hotelsikkerhed for at få fat i de populære bonuspoint.

SMV’er har fået mere fokus på rejseudgifter

Stadigt flere små og mellemstore virksomheder administrerer deres rejseudgifter med samme fordele som store virksomheder, viser Egencia-undersøgelse.

Nye i bestyrelsen hos de danske travel managers

DBTA, den største forening i Danmark for travel managers, fik på sin generalforsamling nye medlemmer af bestyrelsen – og uddelt den årlige vandrepris fra Avis Biludlejning.

Travel managers uddelte nordiske hæderspriser

Medlemmerne af den danske, finske, svenske og norske forening for travel managers uddelte torsdag deres Nordic Business Travel Awards til blandt andet bedste flyselskab, hotelkæde og biludlejningsselskab i Norden.