Sterling fordobler vintersalg

Med 20.000 solgte billetter på et døgn satte Sterling ny salgsrekord, da salget for det kommende vinterhalvår åbnede mandag. De 20.000 er dobbelt så mange som ved vinterpremieren sidste år.
“Udviklingen viser, at vi har fat i den rigtige ende af markedet,” siger kommerciel direktør i Sterling, Lars Rafn. To ud af tre rejser blev booket via hjemmesiden sterlingticket.com“På premieredagen var salget størst i Norge, Sverige og Danmark. Men hele 15% af billetterne blev solgt i Sydeuropa, primært Spanien. Det viser, at mange skandinaver med bolig i Spanien er parate, når vi åbner salget,” konstaterer Lars Rafn. Alicante og Malaga i Sydspanien var ligesom i fjor de mest efterspurgte destinationer på Sterlings rutenet.
“Det passer perfekt med vores prioritering. Takket være udvidelsen af flyflåden har vi øget antallet af afgange og direkte flyvninger markant, ikke mindst til Spanien. På førstedagen var der rift om de billigste rejser omkring jul og påske, men vi har stadig tusindvis af billige rejser i november-maj. Og Sterling garanterer i hele august billetter i billigste prisklasse, Sterling Budget,” siger Lars Rafn.

Skrevet af