SAS og KLM lige populære i Norge

Mens SAS nærmest konsekvent boykottes af den danske rejsebranche ved afstemningen om de årlige Danish Travel Awards, nyder SAS anderledes anerkendelse i det norske.
Da de norske Grand Travel Award 2003 i sidste uge blev offentliggjort blev SAS kåret som bedste flyselskab for forretningsrejser i Europa med BA og KLM på de to følgende pladser; SAS delte førstepladsen som bedste leisureflyselskab i Europa med KLM og med BA som nr. 3.SAS blev endvidere næstbedste norske indenrigsselskab – efter Braathens og Widerøe (som begge ejes af SAS). Og SAS kom også på prisskamlen – som nr. 3 – i kategorien bedste interkontinentale flyselskab. Her toppede KLM med BA som nr. 2.De norske Grand Travel Awards bygger på interviews med 400 rejsebureauansatte og har den norske filial af det svenske blad Travel News som arrangør. I alt har nordmændene 19 Grand Travel Awards-kategorier.DT VANDT IGEN, IGEN
Blandt de andre kategorier er prisen som bedste turistkontor i Norge. Den snuppede Danmarks Turistråd for 8. gang ud af otte mulige – denne gang fulgt af det engelske og spanske turistkontor.
Bedste internationale hotelkæde blev Radisson SAS fulgt af Hilton og Best Western.
Bedste færgerederi i norske farvande blev Color Line med DFDS og Fjord Line som nr. 2 og 3; mens Royal Caribbean blev bedste krydstogtrederi fulgt af Norweigian og Cunard.
Grækenland blev kåret som bedste turistland med Spanien og Thailand på en delt andenplads.
Endelig kan det nævnes, at kategorien bedste biludlejningsselskab for forretningsrejser blev vundet af Avis fulgt af Hertz og Budget.

Skrevet af