DFDS Seaways klar med Oslo-guide

DFDS Seaways arbejder målrettet på at øge passagertallene på sin sejlrute mellem København og Oslo; Seneste tiltag er en destinationsguide om den norske hovedstad, der sætter fokus på de mere uopdagede sider af byen, for at inspirere endnu flere danskere til at tage på et såkaldt ”minicruise” med rederiet.
”Opdag Oslo” rummer 32 sider med smagsprøver fra centrum og bydelene Majorstua, Frogner og Grünerløkka. Hertil kommer et udvalg af oplevelsestilbud fra Oslos omgivelser, hvor naturen er anderledes tæt på end i Danmark. Blandt de mange forskellige tips kan for eksempel nævnes Oslo Mikrobryggeri, som serverer en hel række forskellige velsmagende egne øltyper, samt delikatesseforretningen Fenaknoken, hvor man kan sammensætte sin frokost fra et rigt udvalg af norske specialiteter.
 Udgivelsen af destinationsguiden er et led i DFDS Seaways’ aktuelle bestræbelser på at forbedre rejseoplevelsen for sine kunder, såvel om bord på skibene som i land. I januar måned gennemgik begge Oslobåde en omfattende renovering. Efter ombygningen præsenteres der bl.a. helt nye restaurantkoncepter og en markant ansigtsløftning af skibenes fællesarealer.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.