Spies og Sunclass Airlines havde en af de største delegationer på plads til weekendens Ferie for Alle. Her er nogle af de 30 medarbejdere fra koncernen, der var med i Herning. Foto: Spies.

55.497 besøgte årets Ferie for Alle

Skandinaviens største feriemesse fik næsten samme antal besøgende som sidste år, hvor der var 700 flere. ”Vi fik i år det bedste salg på Ferie for Alle,” siger Danmarks største rejsebureau.

”I alle tre dage, hvor vi gik rundt i hallerne, var der virkelig stor tilfredshed. Udstillerne virkede virkelig tilfredse – de besøgende var målrettede og købelystne. Nu bruger vi foråret på at evaluere, inden vi til sommer begynder at sælge til næste års messe. Der er altid ting, man kan finjustere. Foreløbig har vi spurgt udstillerne, men vi spørger også gæsterne for at få input til næste års messe.”

Det sagde Johnny Tang Frandsen, teamchef for Ferie for Alle, til Standby.dk sent søndag eftermiddag efter årets Ferie for Alle var overstået.

Der var i år mere end 1.000 udstillere i de 12 haller i Messecenter Herning; der var camping i de otte, udland i to (Hal G og hal M), mens de to sidste husede Danmark og Outdoorshow samt Dansk Golfshow.

Klik for større format. Krydstogt var tema ved årets Ferie for Alle – her er standen med to af rejsemessens debutanter, Aller Leisure-rejsebureauer Nyhavn Rejser og Let’s Do Cruise. Foto: Royal Caribbean International.

“Ingen trillede tommelfingre”
Krydstogt var årets tema ved Ferie for Alle. Og Claus Jensen, administrerende direktør for og medejer af MyCruise, Danmarks største krydstogtrejsebureau, sagde søndag eftermiddag til Standby.dk:

”Det er gået godt; vi positivt overrasket. Mens vi sidste år havde en stand på omkring 50 kvadratmeter, havde vi i år udvidet til cirka 80 kvadratmeter til MyCruise plus 20 kvadratmeter til vores Exclusive-varemærke.

Og i år havde vi 15 medarbejdere med i Herning mod 10 sidste år. Så vi var spændte på, om nogle ville stå og trille tommelfingre, fordi der ikke var nok at lave. Men der har været super god interesse og høj kvalitet af messegæster,” siger rejsebureaudirektøren og tilføjer:

“Nogle af henvendelserne på vores stand var fra gæster, der ikke før havde sejlet krydstogt, men var interesserede; andre havde været afsted flere gange og spurgte til konkrete krydstogter som at sejle gennem Panamakanalen, en konkret uge i Middelhavet og så videre.

Fordi vores krydstogter er skræddersyede, sælger vi ikke så mange direkte rejser på standene, men efter Ferie for Alle får vi sendt tilbud afsted for tre-fire millioner kroner. Og af dem, går måske halvdelen af tilbuddene hjem,” vurderer Claus Jensen.

Klik for større format. Mange flyselskaber var også på plads i Herning – enten med egne stande eller hos standene hos lufthavnene i Billund eller Aalborg. Her er det Air Greenland og datterselskabet Greenland Travel/Grønlands Rejsebureau. Foto: Henrik Baumgarten.

Spies: Solgte for ni millioner kroner – udgifter for op mod 500.000 kroner
Carlos Cebrian, produktchef for Spies, Danmarks største rejsebureau, sagde søndag eftermiddag til Standby.dk:

”Det er gået supergodt. Hvis vi sammenligner med Ferie for Alle sidste år, har vi i år booket omkring 50 procent flere rejser på vores stand. Dermed kommer vi op på at have solgt cirka 1.000 rejser alene her i Herning, det er vores højeste antal solgte rejser nogensinde på Ferie for Alle. Tager vi så også vores messe- og onlinetilbud med her i weekenden, har vi solgt mellem 4.500 og 5.000 rejser.”

Carlos Cebrian tilføjer, at Spies navnlig i weekenden solgte mange charterrejser til Mallorca, Cypern og Rhodos, men også til Bulgarien – det er nyt for Spies, at rejsebureauet fra i år også har direkte charterfly fra Billund til Varna i Bulgarien.

”Men udover charter har vi også solgt godt med dynamisk pakketerings-rejser med rutefly. På dén konto har vi alene her i weekenden for eksempel booket 30 rejser til Maldiverne med rutefly,” siger Spies’ produktchef.

Spies og Sunclass Airlines havde i Ferie for Alle-weekenden 30 medarbejdere på plads i Herning. Spies’ samlede udgifter til standleje i Messecenter Herning, hoteludgifter, bespisning, transport og så videre, bringer udgifterne ved deltagelse i Ferie for Alle op på et sted mellem 250.000 og en halv million kroner, anslår Carlos Cebrian og fortsætter:

”Jeg havde også mange møder i weekenden med samarbejdspartnere fra for eksempel Bulgarien, Tyrkiet, Grækenland og Tunesien.”

 

Relaterede artikler:

TV-kendis søsatte weekendens Ferie for Alle

Ferie for Alle: Mange flere rejsebureauer er med i år

Projektchefen må i år se Ferie for Alle fra en kørestol